Φαβορί οι Σουηδοί!

Φαβορί οι Σουηδοί!

Η ΑΙΚ έχει το πάνω χέρι στην μονομαχία με τους Αρμένιους.

Στις 17:00, στο Ερεβάν της Αρμενίας, η Αραράτ υποδέχεται την ΑΙΚ από τη Σουηδία για τον πρώτο αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Το παρθενικό της πρωτάθλημα κατέκτησε η Αραράτ την περσινή σεζόν, σε ένα συναρπαστικό φινάλε στη χρονιά. Τερμάτισε έναν πόντο πάνω από την κυρίαρχο της χώρας Πιούνικ, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με τέσσερις σερί νίκες, την ώρα που η αντίπαλός της “γκέλαρε” δύο φορές στις τελευταίες αγωνιστικές. Εντελώς άπειρος ο σύλλογος από τη διοργάνωση του Champions League, θα αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου.

Το 2018 η ΑΙΚ από τη Στοκχόλμη κατέκτησε το 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το πρώτο μετά το 2009. Τερμάτισε δύο βαθμούς πάνω από τη Νόρκεπινγκ, με 19 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στη σεζόν! Φέτος έχει χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς μετά το πέρας 15 αγωνιστικών, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Μάλμε. Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Κάλμαρ με 0-1 χάρη σε γκολ του Ομπάσι στο 56’

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αραράτ – ΑΙΚ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ