Μεγάλο φαβορί οι Κύπριοι!

Μεγάλο φαβορί οι Κύπριοι!

Στο χέρι της ΑΕΚ Λάρνακας η πρόκριση απέναντι στην Πέτροκουμπ.

Στις 18:30, στη Λάρνακα, η τοπική ΑΕΚ υποδέχεται την Πέτροκουμπ από τη Μολδαβία για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Η Κυπριακή ομάδα είναι έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με σταθερή παρουσία στα προκριματικά και συχνές προκρίσεις στους ομίλους του Europa. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε 4η στην κανονική σεζόν του Κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά στα Playoffs αναρριχήθηκε στην 2η θέση, δίχως όμως να διεκδικήσει ουσιαστικά τον τίτλο από τον ΑΠΟΕΛ. Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέτρησε δύο νίκες επί των πολωνικών Λεχ Πόζναν (1-3) και Γκόρνικ (1-2), μία ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (1-1) και μία ήττα από τη Βίσλα Πλοκ (1-0).

Η Πετροκούμπ από τη Μολδαβία είναι μία παντελώς άσημη ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας της τερμάτισε στην 3η θέση, 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Φέτος κατατάσσεται 4η μετά από 15 αγωνιστικές με 25 βαθμούς, στο -14 από την 1η θέση. Σφιχτή ομάδα με συντελεστή τερμάτων 16-12.

Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού προέρχεται από τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα, με μοναδική ήττα τον τελευταίο μήνα, αυτή στην έδρα της πρωταθλήτριας Σέριφ με 2-0.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – Πετροκούμπ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ