Ανοίγει η αυλαία στη Ρωσία!

Ανοίγει η αυλαία στη Ρωσία!

Πρεμιέρα για τη σεζόν 2019/20 στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Στις 20:00, στο Arsenal Stadium, η γηπεδούχος Άρσεναλ Τούλα υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας στο εναρκτήριο παιχνίδι για τη σεζόν 2019/20 του ρωσικού πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν η Άρσεναλ τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 46 πόντων (12-10-8) με συντελεστή τερμάτων 40-33. Εξασφάλισε την είσοδό της στη διοργάνωση του Europa League και στις 25 του μηνός δίνει το πρώτο της παιχνίδι. Αποδυναμώθηκε στη μεταγραφική περίοδο και μοιάζει δύσκολο να επαναλάβει την περσινή πορεία. Πιο ρεαλιστικός στόχος της η αποφυγή του υποβιβασμού. Στα πέντε τελευταία φιλικά που έδωσε μέτρηση 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Καταστροφική η περσινή χρονιά για την Ντιναμό Μόσχας κόντεψε να υποβιβαστεί. Τερμάτισε στην 12η θέση, μία πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με συγκομιδή 33 βαθμών (6-15-9) και συντελεστή τερμάτων 28-28. Ενισχύθηκε με την απόκτηση του 20χρονου Πολωνού μέσου Σιμάνσκι από τη Λέγκια Βαρσοβίας, έναντι 5.5 εκ. ευρώ. Αναμένεται να επανέλθει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Καλή η εικόνας της στα τελευταία φιλικά, μέτρησε 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Άρσεναλ Τούλα – Ντιναμό Μόσχας με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ