Ανακάμπτουν οι πρωταθλητές

Ανακάμπτουν οι πρωταθλητές

Νικηφόρο σερί τρέχει η Ρόζενμποργκ.

 

Στις 16:30 στο στάδιο Λέρκενταλ του Τροντχάιμ η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Βίκινγκ για την 15η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές της Ρόζενμποργκ αφού ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, τρέχουν τώρα να προλάβουν τους προπορευόμενους. Βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους σε 14 παιχνίδια (6-3-5) και συντελεστή τερμάτων 15-17, στο -9 από την κορυφή. Προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, το 1-0 εντός έδρας επί της Κρίστιανσουντ και το δραματικό 2-3 στην έδρα της Ρανχάιμ. Με νίκη πέρασε η Ρόζενμποργκ και από το Μπέλφαστ την Τετάρτη για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Επικράτησε 0-2 της Λίνφιλντ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στη συνέχεια του θεσμού.

Η Βίκινγκ κατατάσσεται 8η στη βαθμολογία με 19 πόντους, δύο λιγότερους από τους σημερινούς της αντιπάλους, αλλά σύμφωνα με τη δυναμική της δεν κοιτάει τις από πάνω θέσεις, αλλά την όσο δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, εβρισκόμενη στο +6 από τη θέση που οδηγεί στα playout. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, 1-1 στην έδρα της Μιοντάλεν και 0-0 εντός απέναντι στη Χάουγκεσουντ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Ρόζενμποργκ – Βίκινγκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ