Ρίχνονται στη μάχη οι πρωταθλητές

Ρίχνονται στη μάχη οι πρωταθλητές

Η Ζενίτ ξεκινά τη σεζόν υπεράσπισης του «θρόνου» της

Στις 19:00, στο Στάδιο Κρεστόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, η πρωταθλήτρια Ζενίτ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ταμπόφ για την 1η αγωνιστική του Ρώσικου Πρωταθλήματος.

Πέρσι η Ζενίτ κατέκτησε το πρωτάθλημα με σχετική άνεση, αφού από νωρίς στη σεζόν πήρε προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της και τερμάτισε εντέλει 8 βαθμούς πάνω από τη 2η Λοκομοτίβ Μόσχας, με συγκομιδή 64 πόντων και τέρματα 57-29. Ποιοτικό το ρόστερ της με παίκτες όπως οι Τζιούμπα, Αζμούν, Παρέδες και Μαρκίζιο, είναι το πρώτο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ηττήθηκε για το Σουπερ Καπ Ρωσίας από τη Λοκομοτίβ με 3-2. Κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό 1-0 με δύο γκολ του Αζμούν στο 45’ και στο 53’, όμως δέχθηκε δύο τέρματα στο 78’ και στο 81’ και απώλεσε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Η Ταμπόφ προβιβάστηκε στην μεγάλη κατηγορία της χώρας, ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας πέρσι, με συγκομιδή 73 πόντων και τέρματα 55-35. Ξεκινά με ενθουσιασμό τη σεζόν και είναι ικανή να κάνει «ζημιές», με τον πρωταρχικό της στόχο να είναι πάντα η αποφυγή του υποβιβασμού.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Ζενίτ – Ταμποφ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ