Βελτιωμένη η Χέλσινγκμποργκ

Βελτιωμένη η Χέλσινγκμποργκ

Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι, ψάχνουν μία ακόμη νίκη.

Στις 20:00, στο Στάδιο Ολύμπια του Χέλσινγκμποργκ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σίριους για την 15η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Αναγεννημένη η Χέλσιγκμποργκ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη νίκη 0-1 στην έδρα της 12η Έρεμπρο και την περασμένη αγωνιστική πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της 9η Έλφσμποργκ, εκεί που θα μπορούσε να έχει βγάλει “διπλό” αν ήταν πιο προσεκτική στην άμυνα στα τελευταία λεπτά, όταν και ισοφαρίστηκε.

Είχε προηγηθεί ένα σερί 10 αγώνων, στο οποίο κατάφερε να αποσπάσει μόνο 4 ισοπαλίες και η διακοπή του ενός μήνα αποδείχθηκε ευεργετική. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται 11η με συγκομιδή 14 πόντων και τέρματα 14-20.

Σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση η Σϊριους, έχει μαζέψει τρεις περισσότερους πόντους από τους γηπεδούχους και έχει συντελεστή τερμάτων 18-22. Μετά την προαναφερθείσα διακοπή η Σίριους επέστρεψε επίσης με μία νίκη και μία ισοπαλία. Αρχικά επικράτησε εκτός έδρας της 6ης Νόρκεπινγκ με 0-1 και στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 εντός απέναντι στην 8η Έστερσουντ. Φαίνεται να αγωνίζεται καλύτερα μακριά από την έδρας της, καθώς στις 4 τελευταίες της εξόδους έχει μαζέψει 7 βαθμούς.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Χέλσινγκμποργκ – Σίριους με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ