Τυπική διαδικασία;

Τυπική διαδικασία;

Το θαύμα κυνηγά η Σέριφ στην έδρα των Γεωργιανών

Στις 20:30, στο Στάδιο Μιχαήλ Μέσκι της Τιφλίδας, η πρωταθλήτρια Γεωργίας Σαμπουρτάλο υποδέχεται την Σέριφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στον 1ο αγώνα στη Μολδαβία οι Γεωργιανοί έκαναν την τεράστια έκπληξη! Όχι μόνο επικράτησαν ως πολύ μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά ουσιαστικά εξασφάλισαν και την πρόκριση στον επόμενο γύρο με το τελικό 0-3!

Προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με τον Ρόλοβιτς και στο 2ο ημίχρονο χτύπησαν στις αντεπιθέσεις πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα με τους Κοχρείτζε στο 67’ και Κακουμπάβα στο 71’. Δίκαιη η νίκη τους, δημιούργησαν περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Το ακόμα εντυπωσιακότερο της έκπληξης ήταν το γεγονός πως η Σαμπουρτάλο προερχόταν από τρεις σερί αγωνιστικές που δεν κέρδισε στο πρωτάθλημα της χώρας της και έπεσε στην 2η θέση, έναν πόντο πίσω από την Ντιναμό Τιφλίδας.

Αντιθέτως η Σέριφ βρίσκεται στην κορυφή του εθνικού της πρωταθλήματος με 11 πόντους διαφορά από τη δεύτερη ομάδα και έδειχνε να είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, αφού προερχόταν από 10 σερί νίκες σε όλους τους θεσμούς και πέντε μέρες πριν το Champions League διέλυσε την Σιρέτι με 0-15 για το κύπελλο!

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σαμπουρτάλο – Σέριφ Τιρασπόλ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ