Φαβορί πλέον η Φερονικέλι

Φαβορί πλέον η Φερονικέλι

Η Φερονικέλι έχει τον πρώτο λόγο μετά την επική ανατροπή στην Ουαλία.

Στις 21:45, στο Στάδιο Φαντίλ Βόκρι της Πρίστινας, η πρωταθλήτρια Κοσόβου Φερονικέλι υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ουαλίας Νιου Σέιντς, στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

«Αυτοκτόνησαν» στον πρώτο αγώνα οι Ουαλοί, αφού κατάφεραν από 2-0 να ισοφαριστούν σε 2-2 δεχόμενοι δύο τέρματα στο 89’ και στο 93’! Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, όμως στην επανάληψη οι Νιου Σέιντς μπήκαν πολύ πιο δυνατά και κατάφεραν να σκοράρουν δις με τον Ντρέιπερ στο 49’ και τον Έντουαρντς στο 77’, δείχνοντας πως «κλειδώνουν» ένα σκορ πρόκρισης για τον επαναληπτικό.

Η Φερονικέλι όμως έβγαλε «μέταλλο», δεν τα παράτησε και κατάφερε να απαντήσει με γκολ από τον Ζέκα και τον Φάζλιου με εκτέλεση πέναλτι. Βάση γενικής εικόνας οι φιλοξενούμενοι άξιζαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα (7-12 οι τελικές προσπάθειες). Πιο «φρέσκια» ομάδα στα τελευταία λεπτά η Φερονικέλι, αποδείχθηκε πως έχει αποκτήσει ρυθμό μετά τον προκαταρκτικό γύρο απέναντι στην Σάντα Κολόμα, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Φερονικέλι – Νιου Σέιντς και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ