Φαβορί παρά την ήττα οι Σουηδοί

Φαβορί παρά την ήττα οι Σουηδοί

Η ΑΙΚ διατηρεί τον πρώτο λόγο για την πρόκριση απέναντι στην Αραράτ

Στις 20:00, στην Friends Arena της Σόλνα, η τοπική ΑΙΚ υποδέχεται την Αραράτ από την Αρμενία, στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στο Ερεβάν την προηγούμενη εβδομάδα οι πρωτάρηδες στον θεσμό Αρμένιοι έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν με 2-1. Τους ευνόησε ιδιαιτέρως το ξεκίνημα του αγώνα, αφού μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Αβετισιάν, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης (Λούντστρομ), που δέχθηκε κίτρινη κάρτα για την έσχατη ποινή, αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα!

Οι Σουηδοί ισοφάρισαν με τον Ομπάσι στο 39ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Αβετισιάν και πάλι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Όπως ήταν λογικό όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κουράζονταν και η Αραράτ δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά απέτυχε να σκοράρει περαιτέρω και να πάρει ένα πιο ασφαλές σκορ στις βαλίτσες της για τον επαναληπτικό.

Η ΑΙΚ έδειξε να ξεπερνά εύκολα την απογοήτευση από την ήττα και την κούραση από το μακρινό ταξίδι και φυσικά τα 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο, αφού το Σάββατο για τη Σουηδική λίγκα επικράτησε πολύ άνετα εντός έδρας της Έλφσμποργκ με 3-0. Σκόραρε δις ο Σίγκθορσον, που έδωσε και την ασίστ για το τρίτο τέρμα του Γκόιτομ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΑΙΚ – Αραράτ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ