Και οι δύο σε αναζήτηση ρυθμού

Και οι δύο σε αναζήτηση ρυθμού

Με το τουρνουά του Σινσινάτι και την αναμέτρηση Κουέρι – Ερμπέρ καταπιάνεται στοιχηματικά ο Νίκος Καπίρης και καταθέτει την πρότασή του.

Η σεζόν στο τένις μετά τα Μάστερς του Καναδά σε Τορόντο και Μόντρεαλ, συνεχίζεται λίγο νοτιότερα, στο Σινσινάτι του Οχάιο, όπου θα ασχοληθούμε τις υπόλοιπες μέρες τόσο με το αντρικό, όσο και με το γυναικείο ταμπλό. Ο Σαμ Κουέρι θα αντιμετωπίσει τον Πιέρ Ερμπέρ και πρόκειται για το Νο 41 και το Νο 40 του ταμπλό αντίστοιχα.

Ο Κουέρι επέλεξε να μείνει για ένα μήνα μακριά από τα κορτ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από το Γουίμπλεντον. Από την άλλη, ο Ερμπέρ έδωσε τρία ματς σε αυτό το διάστημα και όλα εξελίχθηκαν σε ήττες από Ποπίριν, Κετσμάνοβιτς και Σαποβάλοφ. Κοντά στο 1.65 η νίκη του Κουέρι, ενώ ο Ερμπέρ είναι στο 2.20.

Φαβοριτισμός σε μεγάλο βαθμό για τον Αμερικανό, παρότι προέρχεται από αποχή, ενώ στη μοναδική τους αναμέτρηση σε σκληρή επιφάνεια έχει ήττα με 3-1 από τον Γάλλο. Ήταν φέτος στο Αυστραλιανό με 7/5, 6/7, 3/6, 1/6. Αναζητούν και οι δύο αγωνιστικό χρόνο και ρυθμό ενόψει Νέας Υόρκης. Ο Κουέρι δεν έχει ματς στα πόδια του, ο Ερμπέρ δείχνει ντεφορμέ, ποιοτικά είναι πολύ κοντά και είναι εφικτό να έχουμε ένα ματς σε ισορροπία και γιατί όχι στα τρία σετ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ