Απάντηση από πλευράς Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Απάντηση από πλευράς Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από τα ματς του Champions League.

Κάτι μυριστήκαμε από το χθεσινό Κότμπους – Μπάγερν, αλλά τελικά το πέναλτι δόθηκε υπέρ της Κότμπους. Έγινε… Ευρωπαϊκό τριήμερο και μετά ξεκινά η Bundesliga. Κάψιμο.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το πρώτο παιχνίδι μας πλήρωσε στην επιλογή του Goal. Τώρα αλλάζουμε τροπάρια. Η πρώτη μάχη απέδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η έλλειψη αποφασιστικότητας δεν της επέτρεψε να πάρει το ζητούμενο. Με το 2-0 θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Βρήκε την ευκαιρία η ουγγρική ομάδα να σκοράρει και να χρειάζεται πλέον ακόμα και το απλό 0-0 για να προκριθεί. Ο Ρεμπρόφ έκανε καλή δουλειά, το τονίσαμε και την περασμένη εβδομάδα. Σημαντική προσπάθεια. Θέλει να πετύχει την υπέρβαση. Η Ντινάμο, όμως, θα είναι πιο σοβαρή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μπιέλιτσα γνωρίζει για την εκτός έδρας δύναμη της ομάδας του στην Ευρώπη. Από τα 11 τελευταία ματς μακριά από το Ζάγκρεμπ μετρά απολογισμό 4-5-2.

Στο 0-0 η Ντινάμο κόντρα στην Όσιεκ, πάλι ρεπό η Φερεντσβάρος για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Ρεμπρόφ διάβασε ωραία τις αδυναμίες του Μπιέλιτσα και της Ντινάμο. Ξέρει πως αν προηγηθεί, δεν επιμένει για το 2ο γκολ και επαναπαύεται.

Η κροατική ομάδα χρειάζεται πιο πειστική τακτική. Αν τη βρει, που ως πιο ποιοτική ομάδα είναι το λογικότερο σενάριο, τότε θα πάρει και την πρόκριση.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ