Με το στυλ του Μενέζες για το 1.97

Με το στυλ του Μενέζες για το 1.97

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το κουπόνι της Τρίτης.

Η Γερμανία ήταν πολύ ανώτερη χθες και πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στη Β. Ιρλανδία, που είχε πάντως 2-3 μεγάλες φάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι χάθηκε το g/g και το σερί μας. Συνεχίζουμε με τα σημερινά, όπου δεν θα ασχοληθώ με εθνικές, αλλά με το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Παλμέιρας έχει νέο προπονητή, τον Μάνο Μενέζες, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο προηγούμενο ματς, με νίκη (2-1) επί της Γκοϊάς εκτός έδρας. Τώρα θα παρουσιαστεί και στο κοινό της «βερντάο» και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη Φλουμινένσε, για να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Φλαμένγκο στους 3 βαθμούς. Ο Μενέζες φημίζεται για το συντηρητικό ποδόσφαιρο που παίζει, δίνει έμφαση στην άμυνα και ψάχνει τη νίκη με μεγάλη υπομονή. Η Φλουμινένσε δεν θα πάει να ανοιχτεί σε αυτή την έδρα, με την άμυνα της να είναι έτσι κι αλλιώς προβληματική. Ούτε οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν ρίσκο, καθώς θέλουν μόνο τρίποντο και θα τους κάνει προσεκτικούς.

Περιμένω λοιπόν από την Παλμέιρας να έχει την κατοχή της μπάλας, να μην δώσει φάσεις στη Φλουμινένσε και να προσπαθήσει να «καθαρίσει» το ματς με μηδέν στην άμυνα. Έτσι οδηγούμαι στην επιλογή 1 & under 3.5.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ