Δυνατός άσος, «στολισμένος» με Over 1.5

Δυνατός άσος, «στολισμένος» με Over 1.5

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το κουπόνι της Δευτέρας.

Μία μεγάλη ανοησία του Ντεσένα στέρησε από την Μπρέσια, πιθανότατα, την νίκη και από την στήλη ένα ταμείο που έμοιαζε σίγουρο με το 3-1 στο πρώτο ημίχρονο. Η Κρεμονέζε χάθηκε καθαρά, σε μία Serie B που εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν τρεις από τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος.

Μένω Ιταλία για το σημερινό παιχνίδι Τορίνο – Λέτσε που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική της Serie A.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα η «γκρανάτα» να έχει κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα. Με την διοίκηση και τον Ματσάρι να έχουν δηλώσει πως η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι άκρως σημαντική για τον σύλλογο, περίμενα ότι ο αποκλεισμός από την Γουλβς θα την επηρεάσει. Παρά την απογοήτευση αλλά και κάποια κούραση από τα δύο απαιτητικά μεσοβδόδαμα παιχνίδια με τον αγγλικό σύλλογο, πανηγύρισε δύο νίκες εντός συνόρων. Κόντρα στην Σασουόλο εντός έδρας και στο ουδέτερο Ένιο Ταρντίνι επί της Αταλάντα, παρότι μάλιστα βρέθηκε να χάνει 1-2! Οι επιτυχίες αυτές κάνουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να ξεχαστεί γρήγορα και ο ενθουσιασμός για μία πολύ καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα είναι μεγάλος.

Και είναι και το πρόγραμμα τέτοιο που επιτρέπει στην Τορίνο απόψε να αισιοδοξεί για το 3/3. Η Λέτσε είναι ομάδα που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει την ζημιά αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα έναντι όλων των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας. Θα μπορούσα να γράψω ότι και η Βερόνα είναι ανάλογης δυναμικότητας αλλά το πρόσφατο διπλό στο Βία Ντελ Μάρε, θέτει από νωρίς τους τζιαλορόσι ως το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό. 2/2 ήττες, χωρίς να σκοράρει η ομάδα του Λιβεράνι. Μοιάζει πραγματικά πολύ δύσκολο να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Ο άσος είναι για δυνατό ποντάρισμα αλλά για να ανεβάσω λίγο την απόδοση θα τον πάρω με το Over 1.5. Σκέφτηκα και το ασιατικό -1 αλλά δεν ξεχνώ ότι και οι δύο φετινές νίκες της Τορίνο είναι στο γκολ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ