Ώρα να επιτεθούν

Ώρα να επιτεθούν

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Η Λεόν δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Άτλας χθες και έτσι χάθηκε το ένα σημείο, ενώ πέρασε το over 2.5 στο ματς της Κερέταρο με τη Νεκάξα. Πάμε να δούμε τα σημερινά, με Μεξικό και MLS στις επιλογές μας.

Η Κρους Ασούλ μπορεί να άλλαξε προπονητή, αλλά δεν πατάει καλά εσχάτως και ψάχνει πάση θυσία να βρει το τρίποντο που θα της δώσει ανάσα στη βαθμολογία και ηρεμία στο εσωτερικό της. Είναι στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ και ξέρουν άπαντες ότι αν δεν μπει στην 8αδα θα είναι τεράστια αποτυχία. Την περασμένη αγωνιστική έφτασε κοντά στη νίκη αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Τώρα φιλοξενεί την Μοντερέι, η οποία από την πλευρά της επίσης δεν είναι στα καλύτερα της, παρότι το υλικό της είναι πολύ καλό και το ρόστερ της ένα από τα πιο ακριβά στο Μεξικό και όχι μόνο. Ο Άλονσο δεν έχει καταφέρει να βρει τα… κουμπιά της ομάδας του, που βγάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά επιθετικά είναι πανίσχυροι. Εκτός έδρας δέχεται γκολ εύκολα αλλά σκοράρει. Θέλει και αυτή νίκη για να καθιερωθεί στην 8αδα της βαθμολογίας, αλλά ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο στην πρωτεύουσα.

Πάω στο MLS και το παιχνίδι της Μινεσότα με το Κάνσας, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν στα πλέι οφ, αλλά υπάρχει σενάριο που τους θέλει να κερδίζουν και να μένουν εν τέλει εκτός από απόψε. Όπως και να έχει είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση σε μια πανίσχυρη έδρα, κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά το πως να παίρνει αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της, είναι πιο άνετη βαθμολογικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα κενά στην άμυνα του Κάνσας, που δεν είναι και λίγα.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα κρατήσω το over 2.5 στο ματς της Κρους Ασούλ με τη Μοντερέι, καθώς αμφότερες το θέλουν πολύ το ματς. Έχουν ποιότητα και μπορούν ανοίξουν τον ρυθμό.

Η Φιλαδέλφεια είναι ικανότατη στην έδρα της, δεν χάνει και υποδέχεται ένα Κάνσας που είναι αναγκασμένο να… βγει στο ξέφωτο για να επιτεθεί. Ο άσος παίζει σε καλές τιμές.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ