Απόψε θα σκοράρει και η Τσεχία

Απόψε θα σκοράρει και η Τσεχία

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Στο 95΄με πέναλτι του παικταρά Ίλιτσιτς! Διότι όταν η Τύχη έχει αποφασίσει να σε πληρώσει, θα γίνει!

Στις 22 Μαρτίου η Αγγλία συνέτριψε 5-0 την Τσεχία στο Γουέμπλεϊ. Ήταν μία από τις τέσσερις νίκες που έχει σημειώσει έως τώρα η ομάδα του Σάουθγκεϊτ σε ισάριθμους αγώνες στον πρώτο όμιλο για τα προκριματικά του EURO 2020. Το αξιοθαύμαστο είναι τα 19 γκολ που έχει πετύχει σε αυτό το διάστημα! Φιλοδώρησε επίσης με 5 γκολ το Μαυροβούνιο εκτός έδρας και το Κόσοβο εντός έδρας στον πιο πρόσφατο αγώνα. Είχε προηγηθεί και το 4-0 επί της Βουλγαρίας. Ουσιαστικά τα «λιοντάρια» δίνουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου και εκμεταλλεύονται βέβαια την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ και ειδικότερα στην επιθετική γραμμή. Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Έιμπραχαμ, Γουίλσον, Σάντσο είναι όλοι ποδοσφαιριστές με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Το αποψινό παιχνίδι βέβαια είναι θεωρητικά και το πιο δύσκολο στην προκριματική φάση για τους Άγγλους. Η Τσεχία θέλει σίγουρα εκδίκηση για την βαριά ήττα του Μαρτίου και ταυτόχρονα θέλει να πανηγυρίσει μία νίκη που θα την μετατρέψει σε μεγάλο φαβορί για ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης. Η ομάδα του Σίχαβι νίκησε δύο φορές το Μαυροβούνιο με σκορ 3-0 και έχει επίσης επικρατήσει 2-1 εντός έδρας της Βουλγαρίας αλλά η ήττα με 1-2 στο Κόσοβο, της δημιουργεί άγχος για την πρόκριση. Πρόκειται πάντως για δυνατό σύνολο που ποντάρει στην πολυπρόσωπη παρουσία ποδοσφαιριστών της Σλάβια Πράγας, μίας εξαιρετικής ομάδας που παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου τα τελευταία χρόνια αλλά και στο ταλέντο συγκεκριμένων παικτών όπως οι επιθετικοί Κρμέντσικ, Σχικ αλλά και οι μέσοι Γιάνκτο, Ντάριντα.

Περιμένω δυνατή αναμέτρηση στην Πράγα. Με σοβαρή εμφάνιση οι Άγγλοι είναι αδύνατο να μείνουν στο μηδέν. Ωστόσο ως γηπεδούχος η Τσεχία έχει καλές πιθανότητες όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να πανηγυρίσει νίκη. Ικανοποιητική η απόδοση στο GG.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ