Με το ρεύμα για το 2.51

Με το ρεύμα για το 2.51

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Κόλλησε στο 0-0 η Χάντερσφιλντ με την Μίντλεσμπρο, δεν έγινε η προσπέραση, δεν επιβεβαιώθηκε η επιλογή στον άσο.

Προσεκτικά όπως πάντοτε στο Γιουρόπα Λιγκ, στην διοργάνωση που μπορούν να συμβούν τα πάντα!

Η Γάνδη έχει αποδείξει ότι ποντάρει στην έδρα της ώστε να πετύχει τους στόχους της και το ίδιο θα κάνει και στον 9ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην πρεμιέρα επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Σεντ Ετιέν και ακολούθησε το 1-1 στην Ουκρανία κόντρα στην Ολεκσάντρια. Προέρχεται από το εντός έδρας 2-0 επί της Μπέβερεν για το πρωτάθλημα, 10η νίκη σε ισάριθμους φετινούς εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ!

Η Βόλφσμπουργκ απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Λειψίας και συνεχίζει αήττητη την πορεία της στην Μπουντεσλίγκα, με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της με τα αποτελέσματα αυτά, τα οποία έχουν εκτοξεύσει την ψυχολογία στα ύψη και την βοήθησαν να συγκεντρώσει 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Γιουρόπα Λιγκ…Επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας της Ολεκσάντρια και απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Θα γίνουν πάντως αλλαγές απόψε και στον πάγκο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ποιότητα. Πιστεύω ότι οι «λύκοι» θα γνωρίσουν την πρώτη φετινή ήττα αλλά δεν είναι εύκολο να πάω κόντρα σε τέτοιο σερί και ρέντα, οπότε θα κάνω παιχνίδι με την διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

Για τον τέταρτο όμιλο η PSV φιλοξενεί την Λίντσερ στο Φίλιπς Στάντιον, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται θεαματικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 0-3 από την Ουτρέχτη, δεχόμενοι δύο γκολ και ενώ αγωνίζονταν με 9 παίκτες. Έχουν θυμό για τα όσα συνέβησαν και θα θελήσουν να απαντήσουν απόψε. Η Λίντσερ φιλοδώρησε με 7 γκολ την Μάτερσμπουργκ στον πιο πρόσφατο αγώνα, σε μία αποθέωση της επιθετικής φιλοσοφίας που έχει ως ομάδα.

5 σερί Over 2.5 για τον ολλανδικό σύλλογο και 10 στους 11 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 6 σερί Over 2.5 για τους φιλοξενούμενους, με 5 GG στο ίδιο διάστημα. Θα ακολουθήσω το ρεύμα…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ