Σκαρφάλωμα στην 3η θέση με 1.69

Σκαρφάλωμα στην 3η θέση με 1.69

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από την Super League.

Μία ακόμα νίκη της Γιουβέντους με ένα γκολ διαφορά και το αμφίσκορο στο σπουδαίο παιχνίδι στο Άνφιλντ ήταν τα ευχάριστα νέα της Κυριακής. Τα άσχημα ήρθαν από την ήττα της Ξάνθης στα Πηγάδια από τον Πανιώνιο.

Η 10η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται στην AEL Arena με την αναμέτρηση Λάρισα – Λάμια. Μετά τις ήττες των ΑΕΚ, Ξάνθης και ΟΦΗ οι βυσσινί έχουν την δυνατότητα απόψε να βρεθούν στην 3η θέση! Και δεν νομίζω να αφήσουν αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Ο θεσσαλικός σύλλογος προέρχεται από εντός έδρας νίκη με ανατροπή επί του ΟΦΗ. Πολύ σημαντική επιτυχία σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο. Γενικότερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Γρηγορίου. Από τις 22 Σεπτεμβρίου και μετά έχει πανηγυρίσει 4 νίκες, όλες κόντρα σε ομάδες που έχουν ως στόχο να βρεθούν στα play offs τίτλου και Ευρώπης, ενώ έχει και δύο ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό.

Η Λαμία έχε γυρίσει σελίδα με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της και η αλλαγή αυτή έφερε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 1-0 εντός έδρας με αντίπαλο τον Βόλο αλλά και ένα διπλό στο Κύπελλο επί του Αιολικού. Η διακοπή θα βοηθήσει τον Έλληνα τεχνικό να δουλέψει καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές του και να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στην συνέχεια της σεζόν.

Υπάρχει έντονη κόντρα σε διοικητικό επίπεδο και πέρυσι η Λαμία επικράτησε δις της Λάρισας με σκορ 2-1. Ένας ακόμα λόγος για να βγάλουν μεγαλύτερο πάθος σήμερα οι γηπεδούχοι και σε συνδυασμό με την ποιοτική ανωτερότητά τους αλλά και τον παράγοντα έδρα να πληρώσουν τον άσο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ