Με Τσάμπιονς Λιγκ και Ιταλία

Με Τσάμπιονς Λιγκ και Ιταλία

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από το σημερινό κουπόνι.

Ο Φοίνικας Σύρου διέψευσε τις εκτιμήσεις και νίκησε καθαρά τον Παναθηναϊκό, παίζοντας όμορφο βόλεϊ. Μένουμε στο άθλημα του φιλέ, αλλά φεύγουμε εκτός συνόρων, για να ασχοληθούμε με προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην Αυστρία, η Ποσογίλντιτσα υποδέχεται την κροατική Μλάντοστ. Πρόκειται για τον αγώνα ρεβάνς, αφού οι Κροάτες νίκησαν 3-1 στην έδρα τους, στις 7 Νοεμβρίου.

Οι Αυστριακοί, στις δηλώσεις τους υποστήριξαν ότι πιστεύουν στην ανατροπή, ακόμα και αν χρειαστεί το λεγόμενο «χρυσό σετ», ενώ ποντάρουν στην ώθηση που παίρνουν από το κοινό τους. Ποντάρουμε και εμείς στον άσο, ανεξαρτήτως του πού θα καταλήξει τελικά η πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, Βίμπο Βαλέντια και Σόρα βρίσκονται στον… βυθό της βαθμολογίας, με την πρώτη να έχει 3 ήττες σε 3 ματς και τη δεύτερη 5 ήττες σε 5 ματς. Η αλήθεια είναι πως η Βαλέντια μοιάζει κάπως πιο… ζωντανή, άλλωστε έχει πάρει ήδη έναν βαθμό, σε αντίθεση με τη Σόρα, που βρίσκεται στο… μηδέν, ενώ σε αυτά τα 5 ματς κέρδισε μόνο ένα σετ. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να κάνουν… σεφτέ στις νίκες και επιλέγουμε τον άσο, σχηματίζοντας δυάδα με απόδοση περίπου στο 2.15.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ