Ιταλική δυάδα στο 2.70

Ιταλική δυάδα στο 2.70

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Ήταν το χειρότερο Σάββατο της φετινής σεζόν για την στήλη. Θα μπορούσα να γράψω για λεπτομέρειες που έκριναν κάποια σημεία αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα.

Δύο σερί διπλά επί των Πάρμα και Μπολόνια έχουν δώσει ψυχολογική ώθηση στην Μίλαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι «ροσονέρι» ρολάρουν υπό τις οδηγίες του Πιόλι και η πληρότητα στην αποστολή βοηθά ακόμα περισσότερο τα πλάνα του Ιταλού τεχνικού. Παρόλα αυτά η Μίλαν παραμένει μία ομάδα με αδυναμίες στο ρόστερ και η Σασουόλο είναι από αυτές τις αντιπάλους που μπορούν να την εκθέσουν. Οι «νεροβέρντι» είχαν, έχουν και θα έχουν θέματα στην αμυντική λειτουργία αλλά στην επίθεση η ποιότητα περισσεύει και τα γκολ πέφτουν βροχή. Στο Σαν Σίρο ο αγώνας ξεκινά με 1-1.

Θα το συνδυάσω με την διπλή ευκαιρία της Σαλερνιτάνα. Είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Βεντούρα και τους ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν το μομέντουμ και να εκμεταλλευτούν την δυναμική του Αρέκι. Η Κροτόνε παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της και δεν θα έπρεπε να προσφέρεται ως φαβορί απόψε.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ