Νίκη των δράκων στο 1.90

Νίκη των δράκων στο 1.90

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από την Πορτογαλία.

Γρήγορα πλήρωσε το γκολ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα και για την πρόκριση αν ευστοχούσε στο πέναλτι.

Ντέρμπι της Λισαβόνας απόψε στο Ζοσέ Αλβαλάντε που μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση στην κορυφή. Η Μπενφίκα θα παραμείνει βέβαια πρώτη ό,τι και να συμβεί αλλά αν ηττηθεί τότε η Πόρτο θα έχει την ευκαιρία να την πλησιάσει στον έναν βαθμό. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι «δράκοι» νωρίτερα θα έχουν κάνει το καθήκον τους κόντρα στην Μπράγκα…

Με τον Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της η Μπράγκα έκανε το δύο στα δύο. Μετά το εντυπωσιακό 7-1 επί της Μπελενένσες εκτός έδρας, επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της Τοντέλα. Φυσικά έχει ως στόχο την τετράδα, όπως κάθε σεζόν, και στον δεύτερο γύρο θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κόντρα στην Πόρτο πάντως έχει πρόβλημα…παραδοσιακά. Στους οκτώ τελευταίους μεταξύ τους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες και έχει ηττηθεί στους υπόλοιπους έξι. Επιπλέον τελευταία φορά που πανηγύρισε διπλό στο Ντραγκάο ήταν το 2005. Σε αρκετές περιπτώσεις η Μπράγκα πήγε στο Οπόρτο φορμαρισμένη και με ισχυρότερο κίνητρο από το σημερινό αλλά απέτυχε.

Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι και η πρόσφατη νίκη με 2-1 επί της Βαρζίμ για το Κύπελλο ήταν η έβδομη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι μετά το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε και μπροστά στο κοινό τους συγκεκριμένα μετρούν δώδεκα σερί νίκες, έντεκα εκ των οποίων με μηδέν παθητικό!

Η Πόρτο θα μειώσει την διαφορά από την Μπενφίκα και θα περιμένει το δώρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μόλις μία από τις επτά φετινές εντός έδρας νίκες ήταν με σκορ 1-0 και βάζοντας στην άκρη αυτό το σενάριο, ο άσος ανεβαίνει αισθητά.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ