Υποχρεώσεις στο Κασίμπασα-Αλάνια και στο Σεντ Ετιέν-Νιμ

Υποχρεώσεις στο Κασίμπασα-Αλάνια και στο Σεντ Ετιέν-Νιμ

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιάννη Σταυρόπουλo με τις αναμετρήσεις Σεντ Ετιέν-Νιμ και Κασίμπασα-Αλάνια από Γαλλία και Τουρκία αντίστοιχα.

Τουρκία, Κασίμπασα-Αλάνια (16.00): Ροτέισον και έλλειψη συγκέντρωσης λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στην ελληνική παρέα της  Αλάνιασπορ, όμως τελικά ήρθε η πρόκριση παρά την ήττα από την Κασίμπασα (3-2). Τώρα οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο ίδιο γήπεδο, όμως τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικά.

Τουρκία, Κασίμπασα-Αλάνια (16.00): Η Αλάνια πήρε το μάθημά της, ευτυχώς για αυτή χωρίς να το πληρώσει. Η Κασίμπασα μια ψυχολογική τόνωση. Όμως δεν αρκεί για να φτάσει το επίπεδο της ομάδας του Μπουλούτ, που έχει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες την ώρα που η Κασίμπασα μετράει αντίστοιχο αριθμό ηττών κι έχει κολλήσει στους 15 βαθμούς. Τα εκτός αποτελούν πρόβλημα για την Αλάνιασπορ φέτος, ωστόσο, στα μάτια μου τα δεδομένα είναι ιδανικά για να τα καταφέρουν και η απόδοση αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το «διπλό» στο 1.86 (winmasters).

Ligue1, Σεντ Ετιέν-Νιμ (21.00): Τραγωδία. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κατάσταση στην Σεντ Ετιέν που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες. Αποτέλεσμα; Έχει κολλήσει στους 25 βαθμούς και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά στα σενάρια του υποβιβασμού. Δέκα βαθμούς και με το ένα πόδι στον… τάφο είναι η Νιμ. «Σφηνωμένη» από την έναρξη της σεζόν στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 15 βαθμούς σε 20 ματς.

Ligue1, Σεντ Ετιέν-Νιμ (21.00): Για τη Νιμ μπορεί να πει κανείς πως η βαθμολογική της θέση δεν μας εκπλήσσει, όμως για τους «στεφανουά» είναι αντικειμενικά κατάντια. Από την άλλη βοήθειες στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχουν γίνει ουσιαστικά και ο Κλοντ Πιέλ πιέζει με κάθε τρόπο για ενίσχυση. Το ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ» είναι κομβικό. Η Σεντ Ετιέν αν δε νικήσει θα μπει σε πολύ περίεργα παιχνίδια. Καλύτερη ευκαιρία στην παρούσα φάση δεν θα της δοθεί. Βλέπετε, η Νιμ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες εκτός και δεν έχει γράψει ακόμη ούτε ένα «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Στα υπέρ για τους γηπεδούχους μπαίνουν και οι σημαντικές επιστροφές των Χαμουμά, Μπουάνγκα, Γκάμπριελ Σίλβα και Σαλιμπά. Η απόδοση του «άσσου» έχει ανοδική τάση λόγω της κάκιστης κατάστασης της Σεντ Ετιέν. Όμως, δεν μπορώ να την αγνοήσω αφού και πιο ποιοτική είναι και πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και ο αντίπαλος είναι ανύπαρκτος εκτός έδρας. Στοίχημα με τον 1 στο 1.78 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ