Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: Ένα… σέρβικο βουνό στο Ντουμπάι

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: Ένα… σέρβικο βουνό στο Ντουμπάι

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: Μεγάλη πρόκληση για τον Στέφανο στον τελικό του Ντουμπάι, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, που έχει 17-0 στη φετινή σεζόν!

ATP Ντουμπάι, Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς (17:00): Στον τελικό του Ντουμπάι προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα φέτος να αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πέρσι, είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ρότζερ Φέντερερ. Φέτος, θα τα δώσει όλα για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δύο τενίστες, που γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές. Μάλιστα, ο Στέφανος έχει θετικό πρόσημο στις μάχες με τον Σέρβο, καθώς προηγείται με 3-2! Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν, πέρσι στο Αμπου Ντάμπι, ο Ελληνας τενίστας κέρδισε με 2-1.

ATP Ντουμπάι, Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς (17:00): Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, λοιπόν, απέναντι στο Νο. 6 του κόσμου. Ενας ματς που θα είναι διαφήμιση για το άθλημα. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στην Μασσαλία. Σε Γαλλία και Ντουμπάι έχει 8 σερί νίκες.

Στον δρόμο για τον τελικό ο Ελληνας τενίστας κέρδισε τους Πάμπλο Καρένο Μπούστα, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Γιαν Λέναρντ Στρουφ και Ντάνιελ Εβανς. Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τους Μάλεκ Τζαζίρι, Φίλιπ Κολσράιμπερ, Κάρεν Κατσάνοφ και Γκαέλ Μονφίλς. Ο Γάλλος μάλιστα τον δυσκόλεψε αρκετά και βρέθηκε ένα βήμα από τη νίκη, όταν προηγήθηκε με 1-0 σετ και έστειλε το δεύτερο στο τάι μπρέικ.

 

ATP Ντουμπάι, Νόβακ Τζόκοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς (17:00): Αυτό θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι για τον Στέφανο στη φετινή σεζόν, καθώς αφενός θα παίξει απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφετέρου θα παίξει με έναν τενίστα που είναι σε τρομερή κατάσταση και μέσα στο 2020 έχει 17-0! Δεν έχει ούτε μία ήττα, με τον Σέρβο να έχει κατακτήσει τον Αυστραλιανό Οπεν και να φορτσάρει για τον τίτλο στο Ντουμπάι. Ο Τσιτσιπάς, όμως, δεν θα πέσει αμαχητί. Θα παλέψει, όπως κάνει πάντα σε όλα του τα παιχνίδια.

Τα προγνωστικά στοιχήματος, όπως είναι λογικό, δίνουν φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι αποδόσεις του ζευγαριού κυμαίνονται γύρω στο 1.35 – 3.90. Ναι, συμφωνώ, ο Σέρβος είναι το φαβορί, αλλά δεν μπορείς να δίνεις τέτοιες αποδόσεις όταν από την άλλη πλευρά του κόρτ βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το next best thing του παγκόσμιου τένις. Δεν θα πάρουμε.

ATP Ντουμπάι, Νόβακ Τζόκοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς (17:00): Πάμε στοίχημα με εναλλακτικές επιλογές. Πρώτη επιλογή το over 22.5 games σε απόδοση 1.91 στο stoiximan. Δεύτερη επιλογή το «Nόβακ Τζόκοβιτς και over 22.5 games» σε απόδοση 2.75 στο stoiximan, καθώς θεωρώ ότι ο Νόβακ θα εκμεταλλευτεί την κούραση που έχει ο Στέφανος από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τρίτο Στοίχημα το +1.5 σετ του Στέφανου σε απόδοση 1.95, ενώ αξίζει το ρίσκο ως επιλογή το ματς να έχει τρία σετ σε απόδοση 2.52 στο stoiximan.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ