Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ: Μομέντουμ, φόρα, κίνητρο και έδρα

Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ: Μομέντουμ, φόρα, κίνητρο και έδρα

Ο Γιώργος Περπερίδης ρισκάρει τις προβλέψεις του στο Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ, προβληματίζεται από τον θρίαμβο της Πέμπτης, αλλά εντοπίζει 4 παράγοντες ικανούς να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ (19:00): Λιγότερες οι επιλογές για τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας. Έτσι θα πάμε στην Super Lig και την αναμέτρηση του ‘Fatih Terim Stadium’. Η Μπασακσεχίρ πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση μεσοβδόμαδα. Απέκλεισε την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και συνεχίζει στους 16 του Europa League. Ισοφάρισε το σκορ της ήττας του πρώτου αγώνα (3-1) και στο 119′ της παράτασης ο Βίστσα με πέναλτι έκανε το 4-1! Αν κερδίσει την Γκαζιαντέπ περνάει μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 49 βαθμούς. Τρεις ομάδες (Τραμπζονσπόρ, Γαλατάσαράι, Σίβασπορ) ισοβαθμούν στους 48. Στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ δυνατή, με ρεκόρ 8Ν-3Ι-1Η και γκολ 29 υπέρ, 11 κατά.

Η Γκαζιαντέπ είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Το δείχνει και η βαθμολογία. Είναι 9η επί συνόλου 18 ομάδων, με 31 βαθμούς. Δεν θα κινδυνεύσει (+11 από την επικίνδυνη ζώνη), δεν μπορεί να κοιτάει ψηλότερα. Στοίχημα για εκείνη οι καλές εμφανίσεις στο υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός έδρας είναι αξιόμαχη, με ρεκόρ 3Ν-4Ι-4Η και γκολ 12 υπέρ, 21 κατά.

Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ (19:00): Θέμα ποιότητας δεν τίθεται. Δεν έχουν σχέση οι ομάδες. Οι τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν με over 2,5 γκολ, μονάχα ένα από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια ολοκληρώθηκε ισόπαλο.Με πέντε νίκες για την Μπασακσεχίρ και μια για την Γκαζιαντέπ. Ένα ζήτημα είναι η κούραση που κουβαλάει η γηπεδούχος από τα 120 λεπτά της Πέμπτης. Διαθέτει παίκτες μεγάλης αξίας αλλά και… ηλικίας. Ένα δεύτερο ζήτημα είναι το ‘μεθύσι’ της πρόκρισης. Στα υπέρ είναι η ψυχολογία, το μομέντουμ, οι λύσεις στο ρόστερ και η πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η Γκαζιαντέπ από την άλλη, πηγαίνει στο ματς χωρίς πίεση και ‘πρέπει’. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Πέραν του Τοπάλ, απουσίες άλλες δεν προκύπτουν γι την γηπεδούχο. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον Τσελίκ. Αμφίβολοι οι Ζέφερσον και Τετέ. Στο δια ταύτα, τι κάνουμε; Ποντάρουμε στην έδρα, την ποιότητα και την ψυχολογία. Σε συνδυασμό με τις επιδόσεις των ομάδων στα γκολ. Κατά μέσο όρο 3,3 γκολ σημειώνονται στα εντός έδρας της Μπασάκ, και 3 γκολ στα εκτός έδρας της Γκαζιαντέπ. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan, Θα ψάξουμε και το ειδικό του Σκορ Πολλαπλών Επιλογών με την επιλογή 2-1,3-1 ή 4-1 να πληρώνει στο 3.95.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ