Μπούρσασπορ-Μπεσίκτας: Όρεξη για μπάσκετ;

Μπούρσασπορ-Μπεσίκτας: Όρεξη για μπάσκετ;

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τα Μπούρσασπορ-Μπεσίκτας και τα Μπαχτσεσεχίρ-Ορμανσπόρ από το μοναδικό αξιόλογο πρωτάθλημα που παίζει μπάσκετ.

Μπούρσασπορ-Μπεσίκτας (12:00): Τα παιχνίδια μας είναι απειροελάχιστα. Μόνο οι Τούρκοι παίζουν μπάσκετ ουσιαστικά ρε παιδιά. Και να δούμε και μέχρι πότε δηλαδή. Άντε να το πάρει χαμπάρι ο Ερντογάν για να το κλείσει. Μέχρι τότε οι γείτονες μπιστούν την μπάλα. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι και πάλι εδώ. Χτες τα πήγαμε μέτρια. Δυσκολευτήκαμε για το ½ δεν μας πήγε το πρώτο ματς, όμως οφείλουμε να πάμε παρακάτω.

 

Μπούρσασπορ-Μπεσίκτας (12:00): Το τούρκικο πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό. Βασικά με κλειστές πόρτες είναι, αφού δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες αλλά τουλάχιστον μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε στοίχημα. Ας όψεται λοιπόν και πάμε να δούμε τι έχουμε εδώ. Η Μπεσίκτας είναι σε κακή κατάσταση. Και το λέω αυτό επειδή μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς μάλισστα έζησε τον αποκλεισμό μετά από βαριά εντός έδρας ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ με 84-66.

Πριν μερικές μέρες έχασε στο τέλος από την Φενέρ αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό ειλικρινά. Οσο για τους γηπεδούχους; Προέρχονται από τρία σερί νικηφόρα ματς.. Η Μπούρσασπορ θέλει να μπει στην οχτάδα, είναι μία νίκη πίσω από την Μπεσίκτας και με θετικό αποτέλεσμα την ισοφαρίζει στην βαθμολογία. Θα πάω στο over 157,5 που το βρίσκουμε  σε καλή απόδοση με το ματς στο 1,70.

Μπαχτσεσεχίρ-Ορμανσπόρ (19:00): Το δεύτερο ματς της ημέρας μας είναι ανάμεσα στην 13η και την 14η ομάδα της κατάταξης. Ντέρμπι ουραγών, που δεν φοβούνται μήπως χάσουν την κατηγορία. Η Ορμάν έχει άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, στο πρωτάθλημα και γενικότερα δεν παρουσιάζει καλή εικόνα στο παρκέ. Η Μπαχτσεσεχίρ; Μία από τα ίδια.

Ίσως και χειρότερα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια στην Τουρκία βρίσκεται στο 1/4 νικώντας την Νταρουσάφακα αν και έχει χάσει από Φενέρ, Καρσίγιακα (με 29 πόντους), Τόφας και Αφιόν. Τι θα δούμε σε αυτό το ματς όμως; Θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στοίχημα  με τον άσο στο -7,5 που είναι στο 1,65.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ