Δύαδα που πληρώνει επί 7, με βάση το Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο!

Δύαδα που πληρώνει επί 7, με βάση το Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο!

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος ασχολείται με τα ματς Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο και Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τέταρτο στη σειρά ταμείο, με το συνδυαστικό Χ2 & under 3,5 goals να επιβεβαιώνεται στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα και να διπλασιάζει τα χρήματά μας. Τα προγνωστικά στο ποδόσφαιρο πάνε… πρύμα και το σαββατοκύριακο είναι ένα στοίχημα για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε έτσι! Σήμερα, θα ασχοληθούμε με μια βαρβάτη και ρισκαδόρικη δυάδα. Πάμε στην Ισπανία για το Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο και στη Γερμανία για το Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

La Liga 2, Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο (18:00): Στο… χείλος του γκρεμού η Λα Κορούνια, βρίσκεται μπροστά σε μία από τις πιο «μαύρες» στιγμές της ιστορίας της. Τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Μετράει έξι σερί ματς χωρίς νίκη. Προέρχεται από εκτός έδρας 2-2 με την Οβιέδο που έχει ίδιους στόχους, βρίσκεται στο -1 από τη σωτηρία της. 5-7-4 το ρεκόρ της εντός έδρας, με τέρματα 20-17.

Σε σαφώς καλύτερη μοίρα η Βαγιεκάνο, βρίσκεται στο -2 από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Ανισόρροπη ομάδα, δεν μπορείς να την πιάσεις από… πουθενά αφού είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Δύο σερί ματς χωρίς ήττα, βρίσκει γκολ εκτός αλλά δέχεται και εύκολα. 2-11-3 το ρεκόρ της μακριά από το γήπεδό της, με τέρματα 18-17.

La Liga 2, Λα Κορούνια-Βαγιεκάνο (18:00): Παιχνίδι must game για την Λα Κορούνια, θα την στηρίξω. Πάμε στοίχημα με τον άσσο σε απόδοση 3.10 (stoiximan).

BundesligaΚολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30): Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Κολωνία έχει σώσει την παρτίδα και παίζει άνετη και ωραία. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται φουλ γκολ, τα παιχνίδια της είναι όσα φάμε και όσα βάλουμε. Επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη, αλλά σε όλες έχει σκοράρει! Εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-3-7 με γκολ 27-26.

Από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Χέρτα προέρχεται η Άιντραχτ που άργησε να ξυπνήσει και χάνει το τρένο της Ευρώπης. Ουσιαστικά αδιάφορη, θέλει να κάνει ένα καλό φινάλε. Ομάδα που επίσης παίζει φουλ ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα. 5-1-10 μετράει εκτός έδρας, έχει σκοράρει 22 τέρματα και έχει δεχτεί 32.

Bundesliga, Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30): Η χαρά του παιχνιδιού ανάμεσα στην Κολωνία και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το στοίχημα όπως καταλάβατε που θα επιλέξω είναι με τα γκολ και ανεβάζω το line στο over 3,5 goals (2.25 stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ