Δυνατή δυάδα από Champions League και MLS

Δυνατή δυάδα από Champions League και MLS

Ο Βασίλης Μοιρώτσος στηρίζει την προσπάθεια ανατροπής της Καραμπάκ και το φουλ φορμαρισμένο Όστιν.

Ξεκινάει το τριήμερο των επαναληπτικών αγώνων των πρώτων προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα ασχοληθούμε με το ματς που υπάρχει σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν. Εκεί που η Καραμπάκ υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Πολωνών στην έδρα τους.

Εκείνο το ματς ήταν… μαγική εικόνα. Σκόραραν οι Πολωνοί, κατάφεραν να το διαχειριστούν απέναντι στους Αζέρους που ήταν καλύτεροι, πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στην έδρα τους όμως θα είναι διαφορετικά. Η Λεχ Πόζναν έχασε το Σούπερ Καπ πριν από λίγες μέρες και γενικά δείχνει προβληματική στη λειτουργία της.

Η Καραμπάκ ψάχνει νίκη με ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και με δύο για να προκριθεί. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα οποιαδήποτε νίκη των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Έχει αξία η πρόκριση της Καραμπάκ σε αποδόσεις ανώτερες του διπλασιασμού, πιο safe ο άσος στο 1.81.

Πάμε να κλείσουμε τη δυάδα της πρότασής μας με παιχνίδι από το αγαπημένο μας MLS. Όστιν εναντίον Χιούστον, με το Όστιν να είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και να αποδεικνύει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 38 γκολ μαζί με το Λος Άντζελες, που είναι στην κορυφή.

Το Χιούστον από την άλλη πήρε βαθμό κόντρα στο Ντάλας, ισοφαρίζοντας στο 90’+11′, στον πρώτο βαθμό μετά από δύο σερί ήττες. Πέντε ήττες, μια ισοπαλία και μόλις μία νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους. Και εδώ ο άσος έχει αξία, τον βρίσκουμε στο 1.80 και μπορεί μαζί με την Καραμπάκ να μας δώσει μια πολύ καλή δυάδα.

Πάμε να δούμε συγκεντρωτικά την πρότασή μας:

Καραμπάκ – Λεχ Πόζναν 1 (1.81)
Όστιν – Χιούστον 1 (1.80)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ