Στις Ισλανδίες, τις Μολδαβίες και τα Νησιά Φερόε…

Στις Ισλανδίες, τις Μολδαβίες και τα Νησιά Φερόε…

Ο Καμμένος κάνει… τουρ σε μέρη «μαγικά και ονειρεμένα» ποντάροντας στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε μαγικά νησιά έλα να βρεθούμε… Όπως το λέει το τραγούδι έτσι και ο Καμένος, βάζοντας στο κόλπο και την Μολδαβία που δεν είναι νησί, τουλάχιστον ακόμη, μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για να μοιράσει σήμερα λεφτάκια στον κοσμάκη.

Καλοκαιράκι είναι, όλο και πιο πολύ έξω το ρίχνουμε, ας πάρουμε και κανά φραγκάκι παραπάνω να ξεσκάσουμε ρε παιδάκι μου. Για αυτό είναι εδώ ο Καμένος, για να βοηθάει τον λαό!

Με 1ο προκριματικό γύρο Τσου Λου θα πάμε λοιπόν κάνοντας ταξιδάκια σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάει στην Ισλανδία για παράδειγμα; Τρομερό ταξίδι λέμε, δεν έχω πάει αλλά θα ήθελα.

Θα… πάω για να δω τον μεγάλο αγώνα της Ρέικιαβικ με την Μάλμε για να «τσιμπήσω» το διπλάκι που για τα δεδομένα των δύο ομάδων είναι εξαιρετικό σε αποδόσεις πάνω από 1.70 όπου προσφέρεται. Βλέπετε οι Σουηδοί «πετούσαν αετό» στο πρώτο ματς και νίκησαν δύσκολα με 3-2, άρα τώρα δεν θα έχουν καιρό για ρίσκο, θα το καθαρίσουν μια και καλή.

Και μια και θα έχω φτάσει στην άκρη της Ευρώπης, μια ανάσα από τα χιόνια της Γροιλανδίας, νωρίτερα θα έχω κάνει στάση στα Νησιά Φερόε! Ωραία τα Νησιά Φερόε, δεν έχω πάει αλλά θα ήθελα να πάω, θα… πεταχτώ για το… ιστορικό ματς της Κλακσβικ με την Μπόντο Γκλιμτ.

Αγγίζει το 1.60 το διπλό των Νορβηγών και πραγματικά ψάχνω τον λόγο που είναι τόσο ψηλά. Ποια Κλακσβικ ρε παιδάκι μου τώρα; 3-0 το πρώτο ματς αλλά δεν βλέπω πως δεν θα νικήσουν ξανά οι Μποντογκλιμτιανοί που θα έλεγε και μια ψυχή. Θέτε και οβεράκι; Πάρτε και οβεράκι μια χαρά μου φαίνεται…

Τρίτο ταξιδάκι στην μαγευτική Μολδαβία, δεν ξέρω αν έχετε πάει, εγώ έχω πάει στο Κισινάου και το έχω χαρεί. Να πάτε και εσείς με την πρώτη ευκαιρία, αν πάτε απόψε θα δείτε και την Σέριφ Τίρασπολ να παίζει στο Κισινάου και όχι στην φυσική της έδρα στην Τρανσιστρία που είναι Ρωσική και η ΟΥΕΦΑ δεν θέλει πολλά-πολλά μαζί τους ως γνωστόν.

Δεν μπλέκω τώρα με τα πολεμικά, μένω ποδοσφαιρικά και λέω πως το Σέριφ-Ζρινσκι Μόσταρ θα έρθει άσος! Στα όρια του 1.70 ο άσος των τυπικά Μολδαβών που ναι μεν δεν είναι και στα καλύτερα τους, το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει τα πάντα ανοικτά, αλλά πιστεύω πως θα την βρουν την άκρη. Και όπως λένε και στα X-Factor, από μένα είναι ναι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ