Με Λίβερπουλ παρότι παίζει… εκτός έδρας

Με Λίβερπουλ παρότι παίζει… εκτός έδρας

Μάντσεστερ – Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση στην Ταϊλάνδη, ότι πρέπει για «ξεμούδιασμα»

Η Βραζιλία δεν μας πήγε καθόλου καλά στο τελευταίο μας ποντάρισμα σε ένα διάστημα που έτσι και αλλιώς οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Η αλήθεια είναι πως με τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να μπαίνουν από την άλλη εβδομάδα στα πιο σοβαρά θα έχουμε και περισσότερες επιλογές.

Για σήμερα θα «ξεμουδιάσουμε» με το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στην εξωτική Ταϊλάνδη. Φιλικό λοιπόν ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας με τον Τεν Χαγκ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ντεμπούτο που πιστεύω πως θα προτιμούσε να είναι απέναντι σε άλλη ομάδα.

Η Λίβερπουλ άλλωστε είναι μακράν καλύτερη ομάδα από την Γιουνάιτεντ και παρότι φιλικό παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα έχει διάθεση να το αντιμετωπίσει και τόσο… φιλικά προς την μεγάλη της αντίπαλο.

Έχει το μειονέκτημα ότι θα παίξει… εκτός έδρας καθώς η Ταϊλάνδη (όπως και η Μαλαισία) είναι χώρες που η Γιουνάιτεντ έχει μεγάλη δυναμική, όμως είναι το τεράστιο φαβορί για να πάρει την νίκη.

Μια νίκη που μάλιστα πληρώνεται με 1.80, απόδοση πολύ καλή για ένα χαλαρό ποντάρισμα που θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στην άκρη την αποτυχία της Βραζιλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ