Με μια ματιά στους νέους…

Με μια ματιά στους νέους…

Οι σημερινές επιλογές για το «Τουργκούτ Ατακιόλ» και τον αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Γράφει ο Βασίλης Σκουντής.

Πέσαμε στην περίπτωση σήμερα…

Σε πείσμα των βροχοπτώσεων που ενέσκηψαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, στο μπάσκετ επικρατεί γενικώς μια αναβροχιά!

Έπεσε την Πέμπτη η αυλαία της 1ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, ενώ στο WNBA υπάρχει ρεπό, λόγω της αυριανής διεξαγωγής του All Star Game, με αποτέλεσμα οι επιλογές να είναι λίγες και μικρές!

Στην κυριολεξία μικρές μάλιστα καθόσον η ατζέντα των σημερινών επιλογών μας για προγνωστικα δεν αφορά ως είθισται, άνδρες και γυναίκες, αλλά νέους!

Τουρκία – Ελλάδα U20

Πεταγόμαστε λοιπόν, μια βόλτα μέχρι την Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγονται τα ματς της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Τουρνουά «Τουργκούτ Ατακιόλ», στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 20 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 24 Ιουλίου στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Η αυλαία της δράσης ανοίγει στις 16:30  με τον αγώνα Ολλανδία-Γεωργία, ενώ στις 19:00 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Τουρκία.

Η Εθνική στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Μάκης Γιατράς, νίκησε στους προηγούμενους αγώνες του Τουρνουά την Ολλανδία με 104-78 και τη Γεωργία με 89-58.

Το ρόστερ της ελληνικής ομάδας κοσμούν κάμποσοι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι νεανίες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2003 και άρχισαν ήδη να συστήνονται για τα καλά στην πιάτσα: Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Νικολαϊδης,  Ιωσήφ Κολοβέρος, Ομηρος Νετζήπογλου, Γιώργος Τανούλης, Περικλής Κουρουπάκης, Νάσος Μπαζίνας, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Γιώργος Φίλλιος, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Παναγιώτης Τσάμης, Ανδρέας Καλόγηρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο στοιχηματικό «δια ταύτα» τώρα…

Στον αγώνα Τουρκία-Ελλάδα στέκομαι στις επιλογές της νίκης της Εθνικής με απόδοση 1.70, στο over των 75.5 πόντων της Ελλάδας με απόδοση 1.88, στο χάντικαπ των -2.5 πόντων υπέρ της με απόδοση 1.87 και στο over των 148.5 πόντων με απόδοση 1.87.

Στο ματς Ολλανδία-Γεωργία βλέπω τη νίκη της Ολλανδίας μαζί με το χάντικαπ των -2.5 πόντων με απόδοση 1.85 και το Over των 79.5 πόντων της Ολλανδίας με απόδοση 1.85.

Διαβάστε το άρθρο του Βασίλη Σκουντή εδώ:

https://www.betarades.gr/skountis-prognostika-mia-matia-stous-neous/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ