Δύο Under σε Σουηδία και Νορβηγία

Δύο Under σε Σουηδία και Νορβηγία

Δύο δυνατές επιλογές από Σουηδία και Νορβηγία.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Το ξεκίνημα της σεζόν στην 2η κατηγορία της Γερμανίας αλλά και στην Ελβετία, σηματοδοτούν μαζί με τον ερχομό των αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, την επίσημη έναρξη της σεζόν 2022-2023.

Τα αποτελέσματα της εβδομάδας που πέρασε ήταν μέτρια. Βγήκαν κάποια σημεία που… σημαδεύτηκαν αλλά είμαι σίγουρος ότι η χαρά είναι μεγαλύτερη για τα πρωταθλήματα που ξεκινούν. Ειδικά αυτό της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, το οποίο είναι και από τα πιο στοιχηματικά, δίνει καλοκαιριάτικα ενδείξεις… χειμώνα στις στοιχηματικές μας συνήθειες.

Εννοείται πως δεν θα ασχοληθώ με αυτό αλλά ούτε και με την Ελβετία, αφού πρέπει να περάσουν τρεις-τέσσερις αγωνιστικές ώστε να σχηματίσουμε άποψη, όμως δεν θα μπορούσα να μην το αναφέρω. Σήμερα ρισκάρω στο πάμε στοίχημα σε δύο σημεία σε Σουηδία και Νορβηγία όμως νομίζω με την ανάλυση που θα δείτε, θα καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για τόσο μεγάλο ρίσκο.

Νόρκεπινγκ – Μάλμε

Στην Σουηδία, η Μάλμε δοκιμάζεται στην έδρα της Νόρκεπινγκ. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για το φαβορί, το οποίο είναι οι φιλοξενούμενοι αφού πρέπει να αναλογιστούμε τα συνεχόμενα ματς που δίνει η Μάλμε. Είχε αγώνα ρεβάνς μεσοβδόμαδα παίρνοντας έστω και δύσκολα την πρόκριση, έρχεται επόμενος αγώνας για τον 2ο προκριματικό γύρο και ενώ είχε μεσολαβήσει μια εύκολη νίκη για το πρωτάθλημα.

Η Νόρκεπινγκ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα, έφερε και την απομάκρυνση του προπονητή της. Το μεταβατικό στάδιο στο οποίο θα βρεθεί στα μέσα της σεζόν στην Σουηδία, δεν πιστεύω ότι θα την βοηθήσει ώστε να ανασυνταχθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένω να βγάλει κάποια αντίδραση.

Περισσότερο όμως περιμένω να προσπαθήσει να αποφύγει την ήττα παρά να βρει το ψυχικό σθένος να επιτεθεί για να κυνηγήσει τη νίκη. Θα πάω στο Under 2,5 αφού βάζω στην εξίσωση και την κούραση της Μάλμε αλλά και κάποιες αλλαγές που αναγκαστικά θα έχει στη σύνθεσή της.

Χαμ Καμ – Μπόντο Γκλιμτ

Επόμενο ματς επί νορβηγικού εδάφους. Η Χαμ Καμία υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ και θα πάρω το Under 2,5. Εδώ μιλάμε για μεγαλύτερο ρίσκο, το οποίο αντιλαμβάνεστε και από την απόδοση. Η Μπόντο μπορεί να επικράτησε 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδό της όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μεσοβδόμαδα πήρε πολύ δύσκολα την πρόκριση και ακολουθεί νέο δύσκολο ματς στην Ευρώπη.

Σήμερα θα μείνουν κάποιοι παίκτες εκτός, είναι σίγουρο και αυτό σίγουρα θα την επηρεάσει όσον αφορά την απόδοσή της. Η Χαμ Καμ από την πλευρά της είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία. Δεν ανοίγουν εύκολα τα παιχνίδια της και από την στιγμή η Μπόντο αγωνίζεται κάτω από συγκεκριμένες αγωνιστικές συνθήκες, θεωρώ ότι θα βρει ευκαιρία να δώσει στο παιχνίδι το ρυθμό που η ίδια επιλέγει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 Νόρκεπινγκ – Μάλμε: Under 2,5 (1.87)

19:00 Χαμ Καμ – Μπόντο Γκλιμτ: Under 2,5 (2.25)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ