Φουλ επίθεση με τον Σμιντ στον πάγκο

Φουλ επίθεση με τον Σμιντ στον πάγκο

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με το δεξί μπήκαμε στον Αύγουστο, επιβεβαιώθηκε το χθεσινό δυνατό σημείο με το 2 & Over 2.5 των “αετών” της Φρανκφούρτης για 39.2 μονάδες κέρδους και σήμερα θα στηριχθούμε στους “αετούς” της Λισαβόνας. Πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Οι εξελίξεις με Μπάρντι και το «μπάσιμο» για Τζόρνταν Λάρσον (Vids)

Μπενφίκα – Μίντιλαντ

Νέο ξεκίνημα στο “Ντα Λουζ”, νέα εποχή στην Μπενφίκα με τον Ρότζερ Σμιντ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο 55χρονος τεχνικός, πρώην των Σάλτσμπουργκ, Λεβερκούζεν και PSV μεταξύ άλλων, καλείται να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή της Πορτογαλίας και πρωτίστως να τον βάλει ξανά στους ομίλους του Champions League, μετά την περσινή πορεία ως τα προημιτελικά.

Μεταγραφικά και μόνο η αποχώρηση του Νούνιες την αποδυναμώνει, αλλά έγιναν αρκετές αγορές για να γεμίσει το ρόστερ, όχι συγκεκριμένα στη θέση του φορ. Εκεί όλα δείχνουν ότι θα ξεκινά ο Γκονσάλο Ράμος. Αντικαταστάτης του Έβερτον στα εξτρέμ ο Νταβίντ Νέρες (πρώην Άγιαξ), για την άμυνα αποκτήθηκαν οι νεαροί Βίκτορ και Μπα που δεν αναμένεται να παίξουν κατευθείαν. Αυτός που φαίνεται ότι πήρε άμεσα φανέλα βασικού είναι ο χαφ Έντσο Φερνάντες, για τον οποίο δόθηκαν 10 εκ. στην Ρίβερ. Άρεσε η Μπενφίκα στα φιλικά προετοιμασίας, έκανε 5/5 νίκες σκοράροντας 15 γκολ στα τέσσερα τελευταία. Στην πρόβα τζενεράλε της προηγούμενης Τρίτης κέρδισε τη Νιουκάστλ με 3-2.

Η Μίντιλαντ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, 5 σύνολο, αλλά μόλις την Παρασκευή έκανε την πρώτη της νίκη, αφού αποχώρησε από την ομάδα ο κόουτς Χένρικσεν. Με αυτόν πήρε δραματική πρόκριση από το 2ο γύρο στη Λάρνακα, στα πέναλτι απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά από δύο ισοπαλίες στο 1-1, με την πρώτη στη Δανία να την αδικεί κατάφορα, βάσει ευκαιριών. Με το μέχρι πρότινος κόουτς της Under-19 ταξίδεψε στη Λισαβόνα, όπου η ήδη προβληματική άμυνά της θα δοκιμαστεί.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και κυρίως εμπειρίας στο ευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα πρώτα (ανεπίσημα) δείγματα της Μπενφίκα ήταν πολύ θετικά, φύσει επιθετικής φιλοσοφίας ο Σμιντ, θέλει τους “αετούς” να παράγουν ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος είναι κατάλληλος για ένα πλούσιο παιχνίδι. Θα συνδυάσουμε το χαμηλό άσο με Over 2.5 για μία απόδοση στο 1.83.

Μονακό – PSV Αϊντχόφεν

Σπουδαία μάχη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στο Πριγκιπάτο, ανάμεσα στην 3η της περσινής Ligue 1 και τη δευτεραθλήτρια της Eredivisie.

Η Μονακό έκανε έναν εκπληκτικό τερματισμό στην περσινή Ligue 1 με 9 σερί νίκες πριν την ισοπαλία της αυλαίας για να μπει σφήνα στην 3αδα. Έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο από τα τέλη Μαρτίου, όταν ο Κλεμάν κατάλαβε την ομάδά του. Ο Βέλγος κόουτς είναι έμπειρος στο θεσμό, είχε καλές παρουσίες με την Μπριζ στους ομίλους και πέραν του Τσουαμενί που πήγε στην Ρεάλ δεν έχασε κάποιο σημαντικό στέλεχος του rotation του. Αντιθέτως πρόσθεσε στα μεσοεπιθετικά του όπλα τους Μιναμίνο και Εμπολό. Στα δύο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας έχασε από Πόρτο και Σαουθάμπτον, στα 4/5 τελευταία δέχθηκε 2+ γκολ!

Η PSV δεν μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερη πρεμιέρα στην σεζόν της, το Σάββατο κέρδισε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας επικρατώντας 3-5 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ! Ντεμπούτο με τρόπαιο για τον Φαν Νίστελρόι στον πάγκο της ομάδας, ντεμπούτο με χατ-τρικ για το μεσοεπιθετικό Τιλ που αποκτήθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας. Στη θέση του Ζάχαβι για την κορυφή της επίθεσης αποκτήθηκε ο Λουκ Ντε Γιονκ, το Σάββατο σκόραρε και το wonderkid Σιμόνς που αποκτήθηκε από την Παρί. Δυνατά ξεκίνησε την σεζόν και ο ηγέτης εξτρέμ Χάκπο με δύο ασίστ στο κεφάλι του Τιλ και ένα γκολ.

Όσο κρίσιμο κι αν είναι το πρώτο παιχνίδι με φόντο τα playoffs του Champions League, η ποιότητα και επιθετική φιλοσοφία εκατέρωθεν υπερισχύουν. Είναι πολλοί οι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το ρου του αγώνα με μία ατομική ενέργεια, προβλέπουμε πλούσιο παιχνίδι, οπότε θα πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Μονακό – PSV Αϊντχόφεν ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

22:00 | Μπενφίκα – Μίντιλαντ ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.83)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ