Οι εξελίξεις με Μπάρντι και το «μπάσιμο» για Τζόρνταν Λάρσον (Vids)

Οι εξελίξεις με Μπάρντι και το «μπάσιμο» για Τζόρνταν Λάρσον (Vids)

Ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά και ετοιμάζει τις τελικές κινήσεις για τον Ενις Μπάρντι και παλεύει για το «ναι» του εκρηκτικού Λάρσον.

Η πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τον Ολυμπιακό. Διότι από εδώ και πέρα οι Ερυθρόλευκοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τον μεταγραφικό προγραμματισμό τους, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή. Και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος κόουτς έχει πλήρη εικόνα για όσα έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά, αλλά και για τις επαφές με ποδοσφαιριστές όπως ο Ενις Μπάρντι. Και όχι μόνο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπάρντι, μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε να επισημοποίησε τις επαφές και να έκανε λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, εντούτοις, υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα προς επίλυση με τον ποδοσφαιριστή και με το συνολικό deal. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή θα χαλάσει. Αλλά μπορεί να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, ίσως δουλεύει παράλληλα και κάτι ακόμη. Με την ουσία να μην αλλάζει. Καθώς ο Σκοπιανός μέσος, είναι στον δρόμο για τον Πειραιά. Και εάν δεν υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις, οι πιθανότητες είναι με το να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Επαναλαμβάνουμε κάτι που είναι εξόχως σημαντικό: Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Μπάρντι εδώ και έναν χρόνο. Εχει ξεκάθαρη εικόνα του τι ποδοσφαιριστής είναι. Και για αυτόν τον λόγο είναι έτοιμος να πληρώσει σχεδόν 5.000.000 € με τα μπόνους για την απόκτησή του από τη Λεβάντε.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΛΑΡΣΟΝ

Η πιο δυνατή περίπτωση παίκτη πρώτης γραμμής που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, είναι ο Τζόρνταν Λάρσον. To10.gr έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 25χρονου Σουηδού. Και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι συζητήσεις προχωρούν κανονικά. Καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσδώσει μεγάλη δύναμη στην επιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, έχουν μπει πολλές ομάδες για τη διεκδίκησή του, αλλά ο Ολυμπιακός ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με τον ποδοσφαιριστή. Και έχει ξεκάθαρο πλάνο να τον χρήσει έναν από τους ηγέτες της νέας εποχής, εάν και εφόσον τον πείσει να πει το μεγάλο «ναι».

Ο Λάρσον και τα 2.5 χρόνια που έμεινε στη Σπαρτάκ Μόσχας αγωνιζόταν κυρίως ως ακραίος επιθετικός. Ως Winger. Σε αυτό το διάστημα και σε συνολικά 83 αγώνες είχε 27 γκολ και 9 ασίστ, αριθμοί διόλου ευκαταφρόνητοι για έναν ποδοσφαιριστή που δεν παίζει μονίμως μέσα στο κουτί. Ο ίδιος ξεκίνησε ως επιθετικός και έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ως δεύτερος φορ. Με την έκρηξη, την ταχύτητα, την τεχνική, την ντρίμπλα, την ποδοσφαιρική… αλητεία, αλλά και την άριστη τακτική παιδία που διαθέτει, θεωρείται παίκτης που θα ταιριάξει απόλυτα σε κάθε σύστημα και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του. Για να αποκτήσει έναν παίκτη σχεδόν δύο εκατομμυρίων τον χρόνο. Και αυτό δείχνει πολλά και για τις προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για την επόμενη ημέρα. Και για την επάνδρωση του ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ