To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία!

Οι σημερινές επιλογές.

Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00): Παιχνίδι για την πρεμιέρα και σίγουρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο στοίχημα. Πέρσι έπαιζαν σε διαφορετική κατηγορία, φέτος, όμως, είναι στα ίδια. Η Γουότφορντ υποβιβάστηκε περίπατο, η Σέφιλντ Γουνάιτεντ διεκδίκησε την άνοδο μέσω πλέι οφ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν το 0-0 τον Οκτώβριο του 2019, στην Premier League!

Το χειρότερο δυνατό φινάλε έκανε πέρσι στην Premier League η Γουότφορντ και υποβιβάστηκε με ευκολία κιόλας. Στόχος της είναι να ανέβει και ήδη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας. Βέβαια, αυτό δεν «λέει» κάτι, όλα κρίνονται στο γήπεδο. Έπαιξε φιλικό και με τον Παναθηναϊκό (0-0), ενώ στο τελευταίο και πιο δυνατό, έμεινε στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον. Προφανώς και άλλαξε προπονητή, θα πορευτεί με τον Ρομπ Έντουαρντς. Καλή κίνηση με τον σέντερ φορ Μπαγιό, έχει ένα δυνατό «χαρτί» με τον Ζοάο Πέδρο, αρκεί να της δώσει αυτά που περιμένει.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντώνει τον μύθο του ο Μέσι: Ξεπέρασε Πελέ, κυνηγάει Άλβες (pics+vid)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, τον 45χρονο Πολ Χεκινγκμπότομ, χωρίς να κάνει τρομερές αλλαγές στο ρόστερ της. Δεν έδωσε ιδιαίτερα δυνατά φιλικά, χωρίς αυτό να λέει κάτι. Πέρσι έκανε αξιόλογη πορεία, μπήκε στα πλέι οφ, αλλά εκεί ήταν άτυχη. Έπεσε πάνω στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Νότιγχαμ Φόρεστ και αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Θα μπορέσει να φτάσει και φέτος κάπου εκεί;

Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00): Μας δίνουν το όριο του πρώτου γκολ σχετικά ψηλά και θα το πάρουμε. Πάμε στοίχημα με το Πρώτο γκολ πριν το 31’, στο 1.83 (bet365). Ωραίο δείχνει και το Γκολ και στα 2 ημίχρονα, αν σας ενδιαφέρει. Πάμε με αυτές τις επιλογές στην πρεμιέρα της Championship στο «Vicarage Road».

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ (19:01): Παιχνίδι για το Κύπελλο Γερμανίας, χωρίς επαναληπτικό, σε μια μέρα που κλείνει ένα τριήμερο γεμάτο από παιχνίδια γερμανικών ομάδων. Είχαμε εκπλήξεις, είχαμε και πολλά γκολ σε παιχνίδια που υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί. Γενικά υπήρξαν ευκαιρίες και στο live κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυριακου από τα ματς για το γερμανικό Κύπελλο. Εδώ έχουμε αγώνα μεταξύ μιας ομάδας που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, που είναι η Ίνγκολσταντ, με την Ντάρμσταντ που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Δύσκολη η αποστολή για το θεωρητικά φαβορί που είναι οι φιλοξενούμενοι.

Η Ίνγκολσταντ ξεκίνησε με νίκη το νέο της πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Μπέιρεουθ, η Ντάρμασταντ έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Έχασε με 2-0 στην πρεμιέρα από την Ρέγκενσμπουργκ εκτός έδρας, επικράτησε της Σαντχάουσεν με 2-1 τη δεύτερη αγωνιστική εντός έδρας. Στα δύο τελευταία της φιλικά πριν απ’ αυτά τα ματς έβαλε… 15 γκολ συνολικά (7-0 και 8-0) επιλέγοντας πάντως να παίξει με ομάδες πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς από εκείνη. Βασικός της στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Bundesliga.

Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ (19:01): Πέρσι τελείωσε το πρωτάθλημα με 60 βαθμούς, όσους και το Αμβούργο που έπαιξε μπαράζ για την άνοδο. Τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση και πέντε πίσω από την κορυφή. Έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά μια ήττα την προτελευταία αγωνιστική της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο. Το Κύπελλο είναι μια ευκαιρία διάκρισης, αλλά δεν θα… σκάσουν κιόλας αν δεν τα καταφέρουν. Ο στόχος είναι άλλος και μεγαλύτερος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Από τη στγμή που ακολουθούν πολλά και δύσκολα ματς για την Ντάρμσταντ, το 1.87 του διπλού είναι μάλλον μικρό. Πιθανόν να προχωρήσει σε ροτέισον, ενώ παίζει με μια ομάδα που ναι μεν βρίσκεται μια κατηγορία χαμηλότερα, πλην όμως είναι έμπειρη και έχει την προοπτική να κερδίσει την άνοδο. Θα πάμε στα γκολ, σε επιλογή που έχει επιβεβαιωθεί πολύ αυτές τις μέρες στο Κύπελλο Γερμανίας. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Πρώτοι σκόρερ ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – Αποδόσεις

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ