Γκολ στο «Βικελίδης», ανώτεροι οι Τσέχοι

Γκολ στο «Βικελίδης», ανώτεροι οι Τσέχοι

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας παρουσιάστηκε η Ρεάλ χθες στο Ελσίνκι και πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στην ατελείωτη τροπαιοθήκη της, το γκολ που χρειαζόμασταν από την Άιντραχτ δεν ήρθε και λόγω Κουρτουά. Κλείσαμε την Τετάρτη στις -30 μονάδες απολογισμό, αφού οι book ουδέποτε άνοιξαν τις αγορές για κάρτες στο Γκιμαράες – Χάιντουκ, στο οποίο θα πληρωνόμασταν με ευκολία το Over.

Πλούσιο και με ελληνικό ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι μετα προκριματικά σε Europa & Conference League, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε επίσης: Κατρακυλάει η αξία της Γιουνάιτεντ…

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αποκαρδιωτική η εικόνα του Άρη στο Τελ Αβίβ πριν μία εβδομάδα, με τρομερό πρόβλημα στις εντάσεις, στα τρεξίματα των παικτών. Δεν πίεσε καθόλου την ανάπτυξη της Μακάμπι, οι Ισραηλινοί έβγαζαν με χαρακτηριστική ευκολία φάσεις στην περιοχή του Κουέστα, ο οποίος ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης και ο μοναδικός υπεύθυνος που υπάρχουν ακόμα ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς.

Μόνο καλύτερος μπορεί να είναι απόψε ο Άρης, με τη βοήθεια των οπαδών του και ενδεχομένως με διορθωτικές κινήσεις του Μπούργος στην 11αδα και την τακτική της ομάδας. Σίγουρα καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι, πιο δημιουργικός, με περισσότερη ορμή, συνεπικουρούμενη από την κερκίδα. Το θέμα της έντασης στα μαρκαρίσματα όμως, κυρίως στη μεσαία γραμμή, δεν διορθώνεται μέσα σε μία εβδομάδα, το πρόβλημα ήταν φανερό (κι ας μην το πλήρωσε) και στα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Η Μακάμπι φάνηκε ομάδα που θέλει να παίξει άμεσα και κάθετα, βρήκε χώρους στο Τελ Αβίβ και αναμένεται να βρει χώρους και σήμερα με τον Άρη να οφείλει να ρισκάρει. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και ο σταρ Ζάχαβι, που πέρασε ως αλλαγή και ξεχώριζε με την ποιότητά του, είχε μία έξτρα εβδομάδα να δουλέψει στη φυσική κατάσταση και λογικά θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Μοιάζει απίθανο να μην βρει γκολ ο Άρης, με τις πολλές ποιοτικές μονάδες που διαθέτει στην μπροστινή 4αδα, η άμυνα της Μακάμπι σε καμία περίπτωση δεν ενέπνευσε σιγουριά στο Τελ Αβίβ. Δύσκολο μοιάζει όμως να μην σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι, απέναντι σε μία ελλιπή σε εντάσεις ομάδα, με μεγάλες αποστάσεις στο αμυντικό transition που θα χρειαστεί να ρισκάρει. Δυνατή επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας

Με την πλάτη στον τοίχο και ο Παναθηναϊκός μετά το 2-0 της Πράγας, όπου οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου. Κομβική, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας, η “σκληρή” αποβολή του Παλάσιος, αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο δημιουργικό κομμάτι, όπως παραδέχθηκε και ο Γιοβάνοβιτς. Ούτε στο 10 εναντίον 10 είχε λύσεις, εκεί δέχθηκε μάλιστα το δεύτερο γκολ που γέρνει σημαντικά την πλάστιγγα υπέρ της κατά τεκμήριο πιο ποιοτικής και πιο έμπειρης Σλάβια.

Θα πρέπει να αλλάξει την προσέγγισή του για το σημερινό παιχνίδι ο Γιοβάνοβιτς, θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο. Στη Λεωφόρο η εικόνα των πρασίνων ήταν πολύ καλύτερη συνολικά την περασμένη σεζόν, αλλά η σημερινή αποστολή είναι πολύ υψηλής δυσκολίας. Ενδεχόμενη ανυπομονησία και λάθη στο ρίσκο θα τα τιμωρήσουν οι ανώτεροι Τσέχοι, που τρέχουν εξαιρετικά στο χώρο. Προβλέπουμε πιο ανοιχτό παιχνίδι από το πρώτο, αλλά με παρόμοιο αποτέλεσμα, επιλογή μας το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.32.

Σλοβάτσκο – Φενέρμπαχτσε

Τρίτη βασική επιλογή για σήμερα από το Europa League, με το ζευγάρι Σλοβάτσκο – Φενέρμπαχτσε να έχει ουσιαστικά κριθεί μετά το 3-0 στην Πόλη πριν μία εβδομάδα. Η Σλοβάτσκο, που αναγκάστηκε να παίξει σε παθητικό ρόλο για όλο το δεύτερο ημίχρονο στην Τουρκία (λόγω αποβολής), αντέδρασε με νίκη στο πρωτάθλημα και απόψε θα παίξει ουσιαστικά για μία νίκη γοήτρου πρωτίστως και ότι βγει από κει και πέρα. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει κλειστά, θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει και η άμυνα της Φενέρ έχει κενά, όπως αποδείχθηκε και στο 3-3 της Δευτέρας με τη νεοφώτιστη Ουμρανιγιεσπόρ. Μπόλικη ταχύτητα και ποιότητα μπροστά για την ομάδα του Ζεσούς που χρειάζεται νίκες για να χτίσει αυτοπεποίθηση στην εκκίνηση του νέου project. Προβλέπουμε γρήγορο ρυθμό στο ματς και το Over 2.5 μοιάζει ακριβοπληρωμένο στο 1.98.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Σλοβάτσκο – Φενέρμπαχτσε ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.98)

20:30 | Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.32)

21:00 | Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.91)

“Μπόμπα”

21:00 | Ντουντελάνζ – Μάλμε ➡ 1 (απόδοση 5.80)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ