Άρης: Ψάχνοντας τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Άρης: Ψάχνοντας τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Την ανατροπή που θα τον φέρει στα play off του Europa Coference League φιλοδοξεί να πετύχει ο Άρης ο οποίος υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλ.Βικελίδης» (21.00).

Στην μεγάλη ανατροπή που θα του χαρίσει την πρόκριση στα play off του Εuropa Coference League, στοχεύει ο Άρης ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Πέμπτη 11/8, 21:00),

Τα γκολ των Ντόρντε Γιοβάνοβιτς (29’) και Εράν Ζάχαβι (84’) έδωσαν σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Η οποία έχασε και αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Ωστόσο το 2-0 δεν είναι αποτρεπτικό για τους «κίτρινους» οι οποίοι στο κατάμεστο «Κλ.Βικελίδης» θα ψάξουν να φέρουν… τούμπα το 2-0 του Ισραήλ και να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα play off του Europa Coference League, με το ευχάριστο για τον Χερμάν Μπούργος να είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Διαβάστε επίσης: Το «θολωμένο» μυαλό, οι τραυματίες και το «παιχνίδι της χρονιάς»…

Η Μακάμπι, που βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, έχει κι άλλο πλεονέκτημα, πέραν του υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο ισραηλινός σύλλογος έχει εξαιρετική παράδοση όταν βρίσκει μπροστά του αντιπάλους από την Ελλάδα. Σε τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες φορές που η Μακάμπι αντιμετώπισε Έλληνες, πανηγύρισε την πρόκριση (ΠΑΟΚ το 2004, Ολυμπιακό το 2010, Παναθηναϊκό το 2011 και Πανιώνιο το 2017).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ