Ξανά όρθια στην Καταλονία

Ξανά όρθια στην Καταλονία

Η Βαγιεκάνο, μετά το 0-0 στο «Καμπ Νου», θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από το Κορνεγιά...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών μας στο Τελ Αβίβ η Νις, ηττήθηκε από τη Μακάμπι (1-0), μας κουβάδιασε το χθεσινό δυνατό σημείο και τώρα τρέχει… Χάθηκε και το Over 2.5 στη Βιέννη, παρότι η Φενέρ άνοιξε το σκορ στο 8′ και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για ματς “ροντέο”. Άστοχο το παρολί με το over 2.5 στο Πόζναν αρχικά, αλλά σώθηκε η παρτίδα με το Goal/Goal στη Φλωρεντία και κυρίως την “μπόμπα” της Ράσινγκ (0-2). Όντως έκανε και πάλι δυνατό ξεκίνημα η “ακαδέμια” και αυτή τη φορά τις αξιοποίησε τις ευκαιρίες της για να βγάλει το διπλό από ημίχρονο μαζί με Over 1.5 και χάρη στο 5.5Χ να μας χαρίσει το μίνιμουμ κέρδος (+2.4 μονάδες) στην στήλη της Πέμπτης.

Κάνουμε προθέρμανση για το γεμάτο σαββατοκύριακο με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο

To δυνατό μας σημείο για σήμερα, ή μάλλον το σημείο με τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία έρχεται από το Κορνεγιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη La Liga. Η Εσπανιόλ στην πρεμιέρα “έκλεψε” έναν βαθμό στο Βίγκο από τη Θέλτα, επιστρέφοντας από το 2-0 σε 2-2, δίχως να έχει φτιάξει ευκαιρία (με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ στο δοκάρι) μέχρι το 72′ που έκανε το 2-1 και με ατόφιο VARίσιο πέναλτι στα τελυταία δευτερόλεπτα. Θετικό το ντεμπούτο του Μαρτίνεθ στον πάγκο των Καταλανών, από άποψη αποτελέσματος, αλλά η ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει το πλάνο του, ενώ θα έχει και σήμερα σημαντικές απουσίες. Παραμένει εκτός ο βασικός φορ Ντε Τομάς, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο δημιουργικός Πουάδο.

Η Ράγιο επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ότι της πάει πάρα πολύ η Καταλονία. Εξαιρετικά στημένη στο “Καμπ Νου” το Σάββατο, πήρε δικαιότατο πόντο από την Μπαρσελόνα (0-0), ενώ είχε και καθαρές ευκαιρίες να το πάρει ολόκληρο το ματς, όπως πέρσι. Παρουσίασε το ίδιο δεμένο, κοντρολαρισμένο σύνολο που άρεσε για μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν ο Ιραόλα, ο οποίος συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της. Με καλή κυκλοφορία, συμπαγή τακτική, γρήγορες μεταβάσεις.

Τον περασμένο Απρίλιο η Ράγιο έκανε μίνι οδοιπορικό στην Καταλονία, με κολλητές νίκες, μέσα σε τρεις ημέρες, στις έδρες των Μπαρσελόνα και Εσπανιόλ. Ήταν εξόχως ανταγωνιστική στην πρεμιέρα με την Μπάρσα και με ανάλογη εμφάνιση σήμερα θα αλώσει ξανά την έδρα των “περίκος”. Επιλογή με αξία το 2 DNB σε απόδοση 2.24.

Λυών – Τρουά

3η αγωνιστική στη Ligue 1 και το πρόγραμμα ανοίγει με αγώνα που έχει τεράστιο φαβορί. Η Λυών έκανε πρεμιέρα με το δεξί, ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο 25λεπτο υποδεχόμενη την Αζαξιό, την οποία είχε στο 2-0 μέχρι να κάνει το μεγάλο λάθος ο κίπερ Λόπες, με αποβολή και πέναλτι. Αναγκάστηκε να παίξει πιο παθητικά μέχρι την ανάπαυλα, όταν και αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, το πήγε πιο συντηρητικά στο δεύτερο μέρος για να μην κινδυνεύσει το “τρίποντο”. Ο αγώνας με τη Λοριάν που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή αναβλήθηκε, επομένως ο κόουτς Μποζ είχε την ευκαιρία να δουλέψει κι άλλο στο χτίσιμο της ομάδας.

Η Τρουά απογοήτευσε στα δύο πρώτα παιχνίδια της, υπέστη ισάριθμες ήττες δεχόμενη από τρία γκολ, από ομάδες όχι ιδιαιτέρως μεγάλης δυναμικής. 3-2 στην πρεμιέρα από τη Μονπελιέ και 0-3 από την Τουλούζ την Κυριακή. Προβλέπουμε κυριαρχία της Λυών απόψε, η τριάδα μπροστά Λακαζέτ, Τετέ, Εκαμπί, με τον Πακετά ως επιτελικό μπορεί να εκθέσει την προβληματική άμυνα του Ιρλές, ειδικά αν βρει γκολ νωρίς. Δεν θα πάμε στον άσο με κάποιο χάντικαπ, αλλά με τα γκολ των γηπεδούχων, σε απόδοση 2.09 προσφέρεται το Over 2.5 της Λυών.

Λέγκια – Γκόρνικ Ζάμπρζε

Τρίτο ποντάρισμα για σήμερα από τη Βαρσοβία, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την Ekstraklasa αναμετρώνται οι δύο πιο πετυχημένοι σύλλογοι της Πολωνίας, σε αριθμό πρωταθλημάτων! Η Λέγκια αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της με το νέο κόουτς Ρούνιαϊτς, έβγαλε και το πρώτο της διπλό στο Λοτζ την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν είναι ότι θέλγει με τις εμφανίσεις της, αλλά είναι πιο σοβαρή σε σχέση με την περσινή καταστροφική σεζόν και εκμεταλλεύεται τα καλά της διαστήματα μέσα στα παιχνίδια. Έτσι έκανε το 2/2 στο γήπεδό της απέναντι σε Ζαγκλέμπιε και Πιαστ.

Η Γκόρνικ θύμισε την περσινή ομάδα το Σάββατο, το σύνολο που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, έπαιζε άναρχα και μας χάρισε συνεχόμενα πληθωρικά παιχνίδια. Επανεμφανίστηκαν οι παθογένειες των αμυντικών μεταβάσεων στο 1-3 από την Σταλ Μίελετς, σε ματς που προηγήθηκε! Παράγει μπροστά με ηγέτη τον Ποντόλσκι, αλλά παραμένει αφελής πίσω, θα βασιστούμε στον αγωνιστικό της χαρακτήρα και στην πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια για να ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο ➡ 2 DNB (απόδοση 2.24)

21:30 | Λέγκια – Γκόρνικ Ζάμπρζε ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

22:00 | Λυών – Τρουά ➡ Λυών Over 2.5 (απόδοση 2.09)

Λέγκια – Γκόρνικ Ζάμπρζε | Over 2.5 @ 1.95

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ