Φουλ επίθεση οι «αρσεναλίστας»

Φουλ επίθεση οι «αρσεναλίστας»

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν πάρει... φωτιά

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Έχουμε ζεσταθεί για τα καλά με την εκκίνηση των εμπορικών πρωταθλημάτων, νέο απόλυτο στα βασικά σημεία της στήλης μας, με 5/5 για +148.7 μονάδες απολογισμό, με τις οποίες ξεπεράσαμε τις 2,000 μονάδες κέρδους σύνολο από το ξεκίνημα του έτους! Εντυπωσιακή η Ρεάλ, πέρασε ξανά με στυλ από το Βίγκο για να μας πληρώσει το 2 & Over 2.5, πολύ καλύτερη και η Κρίσταλ Πάλας νωρίτερα, έβγαλε εύκολα το 1Χ & Over 1.5.

Τελικά το έβγαλε μόνη της το Over 2.5 η ΑΕΚ στη Λαμία, γρήγορα από ημίχρονο επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο Τσάβες – Βιζέλα και τέλος μας κόπιασε, αλλά σκόραρε στο φινάλε η Λειψία για το G/G & Over 2.5 στο Βερολίνο! Γαρνιτούρα το πολωνικό «χινάρι» στο Βρότσλαβ. Το παρολί πήγε άπατο με 0/3 επιλογές, οι σκόρερς που επιλέξαμε έμειναν άσφαιροι, ενώ στην «μπόμπα» με το πρώτο γκολ της Γουλβς στο πρώτο ημίχρονο πλησιάσαμε αρκετά. Με φτερά στα πόδια λοιπόν, πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Μπράγκα – Μαρίτιμο

Δυνατό σημείο θα πάρουμε σήμερα από την Πεδρέιρα, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Primeira Liga η φιλόδοξη Μπράγκα φιλοξενεί την ντεφορμέ Μαρίτιμο.

Χορταστικό το ξεκίνημα της Μπράγκα στη νεά σεζόν – νέα εποχή με τον Αρτούρ Ζόρζε στον πάγκο της. Φουλ επίθεση παίζει ο νέος κόουτς, άλλαξε το σύστημα του προκατόχου Καρβαλιάλ και παρατάσσει όλα τα επιθετικά του όπλα. Και στο 3-3 της πρεμιέρας με την Σπόρτινγκ, απέναντι στην οποία έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες και στο εύκολο 0-3 στη Φαμαλικάο την προηγούμενη Παρασκευή, κατέβασε σχήμα 4-4-2 με τον Ολιβέιρα πλάι στο νεοφερμένο Μπανζα, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές και τους Ρικάρντο Όρτα, Μεδέιρος στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Η Μαρίτιμο είχε άλλοθι τη δυναμική του αντιπάλου στην βαριά ήττα (5-1) της πρεμιέρας στο «Ντραγκάο», αλλά για την εμφάνιση της Δευτέρας, υποδεχόμενη την Τσάβες (1-2), δεν είχει καμία δικαιολογία. Ασύνδετη, άνευρη η ομάδα του Σεάμπρα, έχανε κατά κράτος τις μονομαχίες στο κέντρο, δεν είχε ισορροπία, δέχθηκε πολλές μεγάλες φάσεις από τη νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα, δεν κατάφερε ουδέποτε να ελέγξει το ρυθμό παρότι βρήκε προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Της το γύρισε εύκολα και δίκαια το ματς η Τσάβες

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, η Μπράγκα άρεσε πολύ με το φουλ επιθετικό της σχήμα, έβγαλε πολλές φάσεις, ενώ η Μαρίτιμο παρoυσιάστηκε ανέτοιμη, δίχως τις απαραίτητες εντάσεις, ιδιαιτέρως προβληματική στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Θα στηριχθούμε στην πρόσφατη εικόνα τους και την κατά τεκμήριο ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων για να συνδυάσουμε τον άσο με Over 2.5 για μία απόδοση στο 2.04.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ

Ορεξάτες στην πρεμιέρα της La Liga Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ, πέρασαν αμφότερες με πειστικό τρόπο και ίδιο σκορ (0-3) από τις έδρες των Χετάφε και Βαγιαδολίδ αντίστοιχα. Η ομάδα του Έμερι έκανε χορταστικό παιχνίδι και την Πέμπτη για τα playoffs του Conference League κερδίζοντας 4-2 τη Χάιντουκ, πριν πάει στην ρεβάνς του Σπλιτ, την ερχόμενη Πέμπτη. Την περασμένη σεζόν οι δυο τους συνέθεσαν δύο πλούσια παιχνίδια και στο «Μετροπολιτάνο» και στο «Θεράμικα» αναδείχθηκαν ισόπαλες στο 2-2! Πληρωθήκαμε σε πολύ καλές τιμές τα περσινά εντός έδρας αμφίσκορα της Ατλέτικο και οι book συνεχίζουν να υπερτιμούν την συγκεκριμένη αγορά. Υπάρχει τόση μεσοεπιθετική ποιότητα στο ζευγάρι που δεν μπορούμε να μην ποντάρουμε στο 1.98 του Goal/Goal σήμερα.

Μπεσίκτας – Καραγκιουμρούκ

«Αυτοκτονική» η Μπεσίκτας την περασμένη Κυριακή στον τούρκικο νότο, πέταξε δύο βαθμούς απέναντι στην Αλάνιασπορ, αφού το 0-3 της στο 31′ έγινε 3-3 στις καθυστερήσεις. Έχασε την ευκαιρία να ένα 2/2 νικών που θα της έδινε ηρεμία μέχρι να φτιάξει το ρόστερ της και συνάμα υπενθύμισε ότι τα αμυντικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Η Καραγκιουμρούκ έκανε κάκιστη πρεμιέρα στην σεζόν πριν δύο εβδομάδες κι επιστρέφει μετά το ρεπό της. Εκτέθηκε η αμυντική λειτουργία του νέους κόουτς Πίρλο στο 2-4 από την Αλάνιασπορ, οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν όπως ήθελαν στους χώρους, ουσιαστικά δίχως άμυνα σκόραραν καρέ τερμάτων! Επιθετικά έδειξε καλά πράγματα με την εξ Ιταλίας παροικία να μεγαλώνει. Η αμυντική ανισορροπία που φανέρωσε η Μπεσίκτας και στα δύο παιχνίδια της, σε συνδυασμό με την αφέλεια που παρουσίασε η ομάδα του Πίρλο μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα γίνει χορταστικό παιχνίδι απόψε στην Πόλη. Επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.10.

Το παρολί

Πάμε να συνθέσουμε και ένα κυριακάτικο παρολί με τριάδα επιλογών σε απόδοση 5.86 από Πρέμιερ Λιγκ & Σέριε Α.

Πρώτο σημείο το Goal/Goal (1.78) στο Γουέστ Χαμ – Μπράιτον. Κατάφορη αδικία η ήττα της Γουέστ Χαμ στο Νότιγχαμ την περασμένη Κυριακή, μαγική εικόνα το 1-0, σε ματς που έχασε ένα τσουβάλι κλασικές ευκαιρίες. Η άμυνά της είχε θέματα στις μεταβάσεις, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και την Πέμπτη στο 3-1 επί της Βίμποργκ, οι Δανοί την απείλησαν αρκετά για τη δυναμική τους. Πολύ καλά δομημένη ομάδα η Μπράιτον για να τα εκμεταλλευτεί, είτε σε ροή αγώνα, είτε σε στατικές φάσεις, δύσκολα όμως θα περιορίσει τις πολλές ποιοτικές μεσοεπιθετικές επιλογές των «σφυριών». Θα πάμε με το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

Δεύτερο σημείο το 2 & Over 1.5 (1.80) της Τσέλσι στο Λιντς. Οι «μπλε» έκαναν σχεδόν ολοκληρωτική εμφάνιση στο ντέρμπι με την Τότεναμ, κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Προβλέπουμε ότι θα επιβάλλουν το ρυθμό τους και σήμερα, θα βρουν φάσεις απέναντι στην αναξιόπιστη άμυνα της Λιντς, όπως στις δύο περσινές νίκες (3-2 εντός & 0-3 εκτός) και αν είναι υποτυπωδώς εύστοχοι σε αυτές θα περάσουν νικηφόρα από το «Έλαντ Ρόουντ».

Τρίτο και τελευταίο σημείο το Over 2.5 (1.83) στο Μπολόνια – Βερόνα. Πλούσιες σε ρυθμό και γκολ οι πρεμιέρες και των δύο ομάδων στη Σέριε Α, προβληματική η άμυνα των γηπεδούχων στο Ολίμπικο, από την άποψη ότι δέχθηκε πολλές φάσεις ενώ είχε το σκορ υπέρ της κι έπαιζε σε χαμηλά μέτρα, η τριάδα των στόπερ έδειξε ότι έχει θέματα. Η Βερόνα από την άλλη επιβεβαίωσε ότι με τον Τσιόφι στον πάγκο θα είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν, όπως ήταν και η Ουντινέζε στο β’ μισό της περασμένης σεζόν με τον 46χρονο τεχνικό στον πάγκο. 5 έφαγε τη Δευτέρα από τη Νάπολι και λίγα ήταν. Πιθανό να δούμε ρυθμό και γκολ στο «Νταλ’ Άρα» απόψε.

Η «μπόμπα»

Ποντάρισμα ρίσκου σήμερα θα κάνουμε στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική της Serie A. Μία από τα ίδια η εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Γρήγορη, με εντάσεις, παραγωγική και με αυτοπεποίθηση η πρωταθλήτρια Μίλαν, δεν έκανε «γκέλα» πρεμιέρας απέναντι στην Ουντινέζε (4-2), εν μέρει γιατί είχε σε εξαιρετική μέρα τον επιτελικό της, Μπραχίμ Ντίαθ. Πανταχού παρών ο 23χρονος Ισπανός, έκοβε, οργάνωνε, πίεζε, σκόραρε και το τρίτο της γκολ. Η Αταλάντα δεν άρεσε στο διπλό της πρεμιέρας στη Γένοβα, πιέστηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο από την Σαμπντόρια, η οποία δικαιούταν την ισοφάριση, πριν το δεύτερο γκολ των «μπεργκαμάσκι» στο ρίσκο των καθυστερήσεων. Καλύτερη ομάδα η Μίλαν, κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους την περασμένη σεζόν και ως «μπόμπα» θα συνδυάσουμε το διπλό με το σκοράρισμα του Ντίαθ που μοιάζει έτοιμος να ανέβει επίπεδο, σε απόδοση 8.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Μπράγκα – Μαρίτιμο ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.04)

20:30 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.98)

21:45 | Μπεσίκτας – Καραγκιουμρούκ ➡ Over 3 (απόδοση 2.10)

Παρολί

16:00 | Γουέστ Χαμ – Μπράιτον ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

16:00 | Λιντς – Τσέλσι ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Μπολόνια – Βερόνα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.83)

Χινάρι

16:00 | Τουλούζ – Λοριάν ➡ Χ (απόδοση 3.60)

«Μπόμπα»

21:45 | Αταλάντα – Μίλαν ➡ 2 & Ντίαθ γκολ (απόδοση 8.00)

Σκόρερ

16:00 | Λιντς – Τσέλσι ➡ Μάουντ Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.20)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ