Ποντάρισμα στις έδρες και στα γκολ

Ποντάρισμα στις έδρες και στα γκολ

Βραδιά Champions League χωρίς προγνωστικά δεν γίνεται...

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα, με μια μέρα καθυστέρηση. Δυστυχώς χθες, δεν γινόταν να γράψω στήλη, λόγω οικογενειακού θέματος το οποίο ευτυχώς, μπορεί να πέρασε και να μην άγγιξε, ωστόσο από πλευράς χρόνου και ύπνου, ήταν αδύνατον να πατήσω το πληκτρολόγιο.

Η στήλη επιστρέφει σήμερα και φυσικά θα ασχοληθεί με τα ματς από το κουπονι στοιχηματος που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε και να ήθελε να τα αποφύγει, δίνουν μάχες ομάδες που ακολουθώ πιστά και τις περισσότερες φορές με έχουν δικαιώσει. Αναφέρομαι φυσικά στην Αϊντχόφεν και την Κοπεγχάγη.

Διαβάστε επίσης: Ουί-Τζο Χουάνγκ: Ένας «δυναμίτης» για την επίθεση του Θρύλου (pics, vids)

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς προγνωστικά

Την κατηφόρα έχει αρχίσει να παίρνει ο «άσος». Οι Ολλανδοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μιας και με το 2-2 που απέσπασαν στο πρώτο παιχνίδι, ξέρουν ότι αν εκμεταλλευθούν την έδρα τους θα βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 1,65 (αυτή την στιγμή…) που δίνει η νίκη τους, προσωπικά το θεωρό μικρό για τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η Αϊντχόφεν σκοράρει με ευκολία, αλλά δέχεται εύκολα και γκολ. Δεν είναι τυχαίο, ότι και στα έξι φετινά της παιχνίδια, μάζεψε τη μπάλα από την εστία της. Και οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να της βάλουν δύσκολα και είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει.

Θα προτιμήσω το 1Χ & over 2,5 σε απόδοση 1,98.

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Ελπίζω να μην το πληρώσω που θα περιμένω να χάσει η Κοπεγχάγη. Μια ομάδα που από πέρυσι την έχω ακολουθήσει αμέτρητες φορές, αλλά φέτος δεν με πείθει ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, γιατί στη πορεία, μπορεί να βελτιωθεί. Οι πρωταθλητές Δανίας έχουν ηττηθεί τρεις φορές σε έξι ματς (για το πρωτάθλημα), αριθμός μεγάλος για τα στάνταρ τους.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Κοπεγχάγη κέρδισε με 2-1 και αν δεν δεχόταν το γκολ από τον Μπακασέτα, θα ήταν σήμερα το τεράστιο φαβορί για την πρόκριση. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την καυτή τους έδρα και θα τους στηρίξω. Γιατί η απόδοση του «άσου» είναι 2,07 και τον θεωρώ τίμιο.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ προγνωστικά

Δώδεκα παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ντιναμό Ζάγκρεπ σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα για το Σούπερ Καπ, έξι για το πρωτάθλημα και πέντε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα εννέα δέχθηκε γκολ, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Μπόντο Γκλιμτ.

Οι Κροάτες ηττήθηκαν με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και στοχεύουν σήμερα στη μεγάλη ανατροπή, αλλά απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα που πέρυσι πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο Κόνφερανς λιγκ και το σημαντικότερο, σκοράρει για πλάκα.

Εύκολα άκρη με το τελικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει, οπότε θα προτιμήσω να τζογάρω με τα γκολ. Θέλω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,88.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: 1Χ & Over 2.5 (1.98)

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη: 1 (2.07)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ: g/g & Over 2.5 (1.88)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ