Δύο combo bets στο Champions League

Δύο combo bets στο Champions League

Δυάδα Champions League που πληρώνει...

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ονειρεμένη βραδιά η χθεσινή στα προγνωστικά στοιχήματος, με το απόλυτο στις τρεις επιλογές. Τα γκολ έπεφταν βροχή, τα σημεία πλήρωσαν εύκολα και με το τελευταίο χρονικά, αυτό της Πλζεν, ολοκληρώθηκε το παζλ.

Πάμε στο σήμερα όμως, όπου η μέρα είναι κάπως πιο δύσκολη απ΄ότι χθες. Δεν θα ακολουθήσω τρεις επιλογές αλλά δύο και φυσικά δεν αλλάζω το μοτίβο ακολουθώντας κλασικά μονό ποντάρισμα.

Διαβάστε επίσης: Ουί-Τζο Χουάνγκ: Ένας «δυναμίτης» για την επίθεση του Θρύλου (pics, vids)

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Το πρώτο παιχνίδι βρήκε την Κοπεγχάγη να επικρατεί 2-1 της Τραμπζονσπόρ κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Το γκολ του Τάσου Μπακασέτα ήταν αυτό που κράτησε όρθια την τουρκική ομάδα, η οποία χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση και με ένα για να ισορροπήσει την αναμέτρηση.

Δεν είναι η Κοπεγχάγη ομάδα που θα καθίσει να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα. Θα το ψάξει με σύνεση το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Όμως οι Τούρκοι θεωρώ ότι θα πιάσουν καλό ρυθμό, θα πιέσουν και θα βρουν τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Ακολουθώ ένα combo bet περιμένοντας λίγα γκολ. Δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πάω στην κάλυψη του 1Χ και βάζω από κοντά το Under 3,5 στα γκολ.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ Προγνωστικά

Πάμε και στην Κροατία. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα επιχειρήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην Νορβηγία. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι να μείνει το σκορ χαμηλά. Ειδικά από την στιγμή που η Μπόντο σκόραρε σχετικά νωρίς.

Οι Κροάτες δυσκολεύτηκαν στη δημιουργία και ειδικά μετά την εικόνα τους κόντρα στην Λουντογκόρετς, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Απέναντί τους δεν θα βρουν μια άμυνα που θα παίζει βαθιά και για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι και ό,τι πιο δυνατό η ανασταλτική λειτουργία της Μπόντο.

Καλύπτομαι λοιπόν στη διπλή ευκαιρία του 1Χ και την πλαισιώνω με το Over 2,5 αφού περιμένω να έχουμε και αρκετά γκολ στην αναμέτρηση, σε αντίθεση με το πρώτο ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη: 1Χ & Under 3,5 (1.98)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ: 1Χ & Over 2,5 (2.05)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ