Ουί-Τζο Χουάνγκ: Ένας «δυναμίτης» για την επίθεση του Θρύλου (pics, vids)

Ουί-Τζο Χουάνγκ: Ένας «δυναμίτης» για την επίθεση του Θρύλου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον «δυναμίτη» Ουί-Τζο Χουάνγκ και to10.gr σας τον δίνει στο... πιάτο.

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Παρότι η περίπτωση του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τον ντύσει στα Ερυθρόλευκα και να δώσει έτσι νέα… πνοή στην επιθετική γραμμή του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο λόγος για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Κορεάτης επιθετικός είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό βλέποντας την προοπτική για την καριέρα του και πλέον αυτό που απομένει είναι το τελικό στάδιο της μεταγραφής. Η άφιξη του δηλαδή στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και φεύγοντας από την Μπορντό για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό θα προσφέρει στον Κάρλος Κορμπεράν μια ακόμη λύση πρώτης γραμμής για την επίθεση.

To10.gr είδε και… διάβασε τον ποδοσφαιριστή και σας τον παρουσιάζει

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και την ομάδα Σεονγκνάμ Ιλγουα με τη φανέλα της οποίας είχε 43 γκολ και 12 ασίστ σε 163 παιχνίδια. Το 2017 τον αγόρασε η Ιαπωνική Γκάμπα Οσάκα, με την οποία σε 70 αγώνες είχε 30 γκολ και 7 ασίστ, πριν τον αγοράσει η Μπορντό.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των «σύγχρονων επιθετικών». Γρήγορος, ταχυδυναμικός, με φοβερή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική ικανότητα και στο ένας εναντίον ενός.

Δεν είναι ο σέντερ φορ που «κολλάει» για 90 λεπτά στην περιοχή. Ούτε ο επιθετικός που απλώς θα περιμένει μέσα στο μικρό κουτί για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Βγαίνει συνεχώς εκτός περιοχής, ζητάει μπάλα, πιστεύει στα πόδια του και επιδιώκει συχνά το 1vs1. Ένα από τα «όπλα» του είναι και το πολύ καλό και δυνατό σουτ που έχει, καθώς έχει σκοράρει αρκετές φορές με τελείωμα εκτός περιοχής.

Τα γκολ του, οι ασίστ του, αλλά κυρίως οι ενέργειες του αποδεικνύουν ότι είναι ένας επιθετικός με πολλές αρετές στο ρεπερτόριο του. Και μοιάζει να ταιριάζει… γάντι στα «θέλω» του Κορμπεράν.

Ο ύψους 1.85 μ. σέντερ φορ από τη Νότια Κορέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπορντό. Οι Γάλλοι πλήρωσαν 2.000.000 ευρώ στην Γκάμπα Οζάκα, με τον 29χρονο σέντερ φορ να πετυχαίνει συνολικά 29 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ σε 97 παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο. Πέρυσι, μάλιστα, είχε 11 γκολ και 2 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Χουάνγκ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Νοτίου Κορέας, με την οποία έχει 45 συμμετοχές και 15 γκολ.  Συνολικά στην καριέρα του, με τις ομάδες του και την εθνική του, μετράει 103 γκολ και 26 ασίστ, έχοντας αγωνιστεί 332 φορές.

Με την απόκτηση του Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός προσθέτει στην επιθετική του γραμμή μερικές αρετές τις οποίες δεν είχε. Ο Κάρλος Κορμπεράν θα έχει στη διάθεση του έναν «δυναμίτη».

Ο Κορεάτης επιθετικός έχει την ταχύτητα που έψαχνε ο Ισπανός κόουτς και η ευελιξία του να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο… ταμείο της σεζόν, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να ξεχωρίσει και να δώσει λύσεις τις οποίες οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ