Γηπεδούχοι που «καίγονται» για νίκη

Γηπεδούχοι που «καίγονται» για νίκη

Το σημερινό κουπονι στοιχηματος έχει και πάλι προκριματικά παιχνίδια για τις άλλες δύο διοργανώσεις, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερανς Λιγκ.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Οι γηπεδούχοι δεν στάθηκαν στο ύψος τους στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια και η στήλη δικαιώθηκε μόνο στο Ντιναμό Ζάγκρεπ – Μπόμτο Γκλιμτ, στο οποίο ήθελε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν και να σημειωθούν και τρία γκολ.

Η Αϊντχόφεν ηττήθηκε από τη Ρέιντζερς και η Τραμπζονσπόρ δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Κοπεγχάγης, η οποία με το 0-0 μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σημερινό κουπονι στοιχηματος έχει και πάλι προκριματικά παιχνίδια για τις άλλες δύο διοργανώσεις, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερανς Λιγκ. Και σε αυτά τα μονοπάτι θα κινηθεί η στήλη…

Χαποέλ Μπερ Σεβά – Κραΐοβα προγνωστικά

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, αφού στη Ρουμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι ισραηλινοί προηγήθηκαν, αλλά με πέναλτι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και έμειναν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση.

Οι Ρουμάνοι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους (λόγω πρωταθλήματος), καλύτερο ρυθμό, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο πρώτο ματς. Σήμερα, στο Ισραήλ η Χαποέλ είναι το φαβορί και θα την στηρίξω. Θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και το σημαντικότερο οι παίκτες της είναι συνηθισμένοι στις καιρικές συνθήκες και στην υγρασία. Θα τιμήσω τον «άσο» στο 1,82.

Σλάβια Πράγας – Ρακόβ προγνωστικά

Έμπλεξε η Σλάβια Πράγας, μετά το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε με 2-1. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσει και ψάχνει μάλιστα και νίκη με δύο γκολ διαφορά για να μπορέσει να βρεθεί στους ομίλους του Κόνφερανς Λιγκ.

Οι Πολωνοί δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέα ποσότητα, αλλά οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο ποιοτική και πιο μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα. Ο «άσος» είναι μικρός σε απόδοση (1,60), αλλά αν προσθέσουμε και το over 1,5, ανεβαίνει στο 2,02, το οποίο αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο. Θα το πάρω και ελπίζω οι Τσέχοι να βγάλουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Άντερλεχτ – Γιουνγκ Μπόις προγνωστικά

Έχουμε και λέμε. Θα ποντάρω στον «άσο» γιατί η απόδοση είναι εξαιρετική. Το να κερδίσει η Άντερλεχτ πληρώνει» 2,27. Μιλάμε για την Άντερλεχτ, μία από τις παραδοσιακές ομάδες του Βελγίου, η οποία κέρδισε τους Ελβετούς και στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Η Άντερλεχτ προκρίνεται και με ισοπαλία, αλλά δε νομίζω να θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, ούτε να αφήσει την υπόθεση πρόκριση ζωντανή. Θα ποντάρω στην έδρα της  και την φανέλα της και θα αγοράσω το 2,27.

Σλόβαν Μπρσατισλάβας – Ζρίνσκι προγνωστικά

Ένα γκολ στο 89’, έριξε στο καναβάτσο την Σλόβαν και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στη Ζρίνσκι. Οι Σλοβάκοι, αν δεν κερδίσουν το σημερινό ματς, θα γνωρίσουν τρεις σερί αποκλεισμούς. Έμειναν εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ από την Φερεντσβάρος, εκτός από το Γιουρόπα από τον Ολυμπιακό και τώρα φλερτάρουν και με νέο αποκλεισμό.

Πρέπει επιτέλους να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, γιατί απέναντί τους δεν έχουν και κάποια ομάδα φόβητρο. Το να κερδίσουν «πληρώνει» 1,70 και θα τους στηρίξω.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα. Ως γνωστόν σημείο σε παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» δεν δίνω ποτέ και αυτό που αξίζει από πλευράς απόδοσης, είναι να σπάσει η γκίνια του Μασούρα. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά και σημαντικά γκολ, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να σκοράρει. Μόλις βρει το πρώτο γκολ, θα αρχίσει να σκοράρει πιο εύκολα και σήμερα το να βρει δίχτυα, κάποια στιγμή στο ματς, έχει απόδοση 3,00. Αν δε σκοράρει και πρώτος, η απόδοση ανεβαίνεις το 6,90. Προσωπικά θα τιμήσω και τα δύο…

Τα σημεία του Ηρακλή Αντύπα παίζουν και στo stoiximan app

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Χάποελ Μπερ Σεβά – Κραϊόβα:  1 (1,82)20:00 Σλάβια Πράγας – Ρακόβ: 1 & over 1,5    (2,02)

21:00 Άντερλεχτ – Γιουνγκ Μπόις:  1  (2,27)

21:30 Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ζρίνσκι: 1 (1,70)

Anytime scorer

22:00 Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Μασούρας  (3,00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ