Έχει πάρει φόρα η Φενέρ

Έχει πάρει φόρα η Φενέρ

Πλεονέκτημα για τη Φενέρ κόντρα στην Κόνιασπορ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Στράβωσε η χθεσινή βραδιά και κλείσαμε την στήλη της Κυριακής με -52.25 μονάδες απολογισμό. Ξεκινήσαμε δυνατά κοντράροντας ξανά την Άστον Βίλα, πληρωθήκαμε νωρίς το 2 DNB της Γουέστ Χαμ και γρήγορα το Goal/Goal στο Αγρίνιο, αλλά τα υπόλοιπα χάθηκαν. Η Παρί “κόλλησε” με τη Μονακό, στο ματς στη Φλωρεντία βαλσάμωσε στο 0-0 και το παρολί μας χάθηκε για ένα γκολ της Χατάισπορ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από Τουρκία & Ισπανία.

Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε

Στο ουδετέρο Εσκισεχίρ διεξάγεται το ματς, στα μισά δηλαδή της απόστασης Ικονίου – Κωνσταντινούπολης και το γήπεδο αναμένεται να έχει πολλούς οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει πάρει φόρα και μοιάζει αποφασισμένη να επιστρέψει στο θρόνο της Τουρκίας μετά το 2014. Όλο το hype που δημιουργήθηκε με την πρόσληψη Ζεσούς δικαιολογείται, τα “καναρίνια” παίζουν ωραία μπάλα, με ένταση, γρήγορη ανάπτυξη και σκοράρουν κατά ριπάς! Σε 3 ματς για την Super Lig έχουν 13 γκολ, ενώ άλλα 6 έβαλαν στα δύο ματς με την Αούστρια για τα playoffs του Europa League.

Εξαιρετικό το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, ο Ζεσούς έχει κερδίσει τους παίκτες, προσαρμόζοντας τις τακτικές του στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Σφύζει από ποιότητα και μεσοεπιθετικούς σε πολύ καλή κατάσταση το ρόστερ, έχει πολλές λύσεις ο Πορτογάλος κόουτς, σήμερα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κι ο φορ Ζοάο Πέδρο, πρώην ηγέτης της Κάλιαρι. Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Κόνιασπορ, αλλά στην καλή μέρα της Φενέρ δεν θα έχει απάντηση, ειδικά μακριά από τη φυσική της έδρα. Θα ποντάρουμε στο φορμάρισμα της Φενέρ, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.10.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πάμε και στο “Μεσταγια” να συνεχίσουμε την παράδοση που θέλει Βαλένθια και Ατλέτικο να σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους. Τα 7/8 πρόσφατα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας πήγαν στο Goal/Goal, τα δύο περσινά ήταν χορταστικά, 3-2 στη Μαδρίτη και 3-3 στη Βαλένθια. Ανανεωμένες οι “νυχτερίδες” του Γκατούζο στα εξτρέμ, με Λίνο και Καστιγιέχο γίνονται πιο δημιουργικές και μπροστά στο κοινό τους παραδοσιακά βρίσκουν δίχτυα. Η Ατλέτικο καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ (0-2), με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά μοιάζει πολύ δύσκολο να την περιορίσουν οι Ντιακαμπί, Παουλίστα και σία. Ικανοποιητικότατο το 2.06 στο Goal/Goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:15 | Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε ➡ 2 (απόδοση 2.10)

23:00 | Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.06)

Βαλένθια – Ατλέτικο | Goal/Goal @ 2.06

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ