Ξανά στα combo bets

Ξανά στα combo bets

Ευκαιρίες στην πρεμιέρα του Champions League.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Εξαιρετικά ξεκίνησαν οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρίσκαρα σε δυάδα, δικαιώθηκα πάνω στα φαβορί και σε ένα συγκεκριμένο όριο τερμάτων.

Μπορεί Μάντσεστερ Σίτι να το έφτασε σχεδόν οριακά όμως σημασία έχει ότι δικαιωθήκαμε στο φινάλε των αγώνων αφού ακόμη πιο εύκολα πλήρωσε και το combo στην Ντόρτμουντ. Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική και τα παιχνίδια είναι κάπως πιο δύσκολα για στοιχηματική εκτίμηση από χθες. Αυτός είναι και ο λόγος που πάω σε μονά πονταρίσματα και όχι σε δυάδα αυτή τη φορά στα προγνωστικά.

Τότεναμ – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Μαρσέιγ και θα πάρω τον άσο με ποντάρισμα στο Under 4,5. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ επί της Φούλαμ. Το 2-1 ήταν φτωχό για να δείξει το πόσο καλό παιχνίδι έκανε η Τότεναμ όμως σημασία για τον Αντόνιο Κόντε είχε τελικά η επικράτηση και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Μαρσέιγ έχει ένα νέο προφίλ στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι θα το χαρακτήριζα αφού προσπαθεί να είναι πιο επιθετική, να δημιουργεί πιο εύκολα και να φτάνει πιο άνετα στην αντίπαλη περιοχή. Ωραίο ακούγεται αλλά δύσκολα υλοποιείται απέναντι σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ.

Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι ο άσος δεν κινδυνεύει αλλά δεν περιμένω και να δούμε ένα ματς ροντέο. Από την στιγμή που στη μία άκρη του πάγκου κάθεται ο Αντόνιο Κόντε.

Νάπολι – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Στον ιταλικό νότο έχουμε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Νάπολι και την Λίβερπουλ. Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επί της Λάτσιο το βράδυ του Σαββάτου εκτός έδρας. Νίκη γοήτρου αλλά και ψυχολογίας μετά την γκέλα εντός έδρας με την Λέτσε την περασμένη εβδομάδα.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον, δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι η πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ που δεν πατάει καλά στα πόδια της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα στρώσει κάποια στιγμή αλλά αφού αναλύουμε το σήμερα, εδώ οφείλουμε να σταθούμε.

Η Νάπολι αμυντικά δείχνει αρκετά συμπαγής. Αρκετά δυνατή. Θα καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες που θέλει στην αναμέτρηση.Ναι στο 1Χ, να μην ηττηθεί δηλαδή αλλά και να μην επιτευχθούν στο ματς περισσότερα από 4,5 γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τότεναμ – Μαρσέιγ: 1 & Under 4,5 (1.88)Νάπολι – Λίβερπουλ: 1 & Under 4,5 (2.05)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ