Τα «φώτα» σε Νάπολι και Μιλάνο

Τα «φώτα» σε Νάπολι και Μιλάνο

Champions League πρεμιέρα, μέρος δεύτερο, με τα φώτα να στρέφονται προς Ιταλία μεριά αφού η Νάπολι υποδέχεται τη Λίβερπουλ και η Ίντερ την Μπάγερν Μονάχου.

Το Champions League επιτέλους επέστρεψε, με τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να κάνουν πρεμιέρα χθες (7/9) και να μας θυμίζουν γιατί μας έλειψαν τόσο πολύ τα… αστέρια.

Δεύτερη μέρα λοιπόν, για την πρώτη αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αναμένεται να καθηλώσουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο τους ποδοσφαιρόφιλους.

Πρώτη σέντρα στις 19:45 όπου ο ανανεωμένος Άγιαξ θα υποδεχθεί τη Ρέιντζερς στην Ολλανδία, ενώ την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φιλοξενηθεί στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 22:00 με άλλες έξι αναμετρήσεις. Η Λίβερπουλ που θέλει να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα στην Premier League θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νάπολι στην Ιταλία, ενώ πιο βόρεια και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, η Ίντερ θα αγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμα, η Πόρτο θα παίξει στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, η Τότεναμ θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ στο Λονδίνο, η Μπαρτσελόνα ελπίζει σε ένα άνετο ξεκίνημα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, ενώ τέλος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν δοκιμάζεται στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ.

Αναλυτικά οι αποψινές αναμετρήσεις:

19:45 Άγιαξ-Ρέιντζερς

19:45 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

22:00 Νάπολι-Λίβερπουλ

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο

22:00 Κλαμπ Μπριζ-Μπάγερ Λεβερκούζεν

22:00 Μπαρτσελόνα-Βικτόρια Πλζεν

22:00 Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου

22:00 Τότεναμ-Μαρσέιγ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ