Τα βαριά κορμιά της Ίντερ & μανούρες στη Μαδρίτη

Τα βαριά κορμιά της Ίντερ & μανούρες στη Μαδρίτη

Champions League μέρος δεύτερο...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Κάναμε θετική πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League χθες, επιβεβαιώθηκαν οι 2/3 βασικές μας επιλογές για +31.3 μονάδες απολογισμό. Επιβεβαιώθηκε το 1 & Under 4.5 στο Παρίσι, μας πλήρωσε και η Σίτι με το Over 2.5 (ομαδικό) στην Ανδαλουσία, αυτή που δεν μας πλήρωσε ήταν η Μακάμπι Χάιφα, η οποία δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ στο “Ντα Λουζ” για να βγει του G/G με την Μπενφίκα.

Ο Ντε Μπρόινε συνέχισε το σερβίρισμα στον Χάαλαντ, είχε τελικές, αλλά δεν βρήκε το γκολ που ψάχναμε κι εμείς. Πάμε στα σημερινά, από το Champions League φυσικά θα είναι και πάλι τα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης.

Ίντερ – Μπάγερν

Πρεμιέρα στον όμιλο του “θανάτου” με την Μπαρσελόνα να πλαισιώνει τους “νερατζούρι” και τους Βαυαρούς στη μεγάλη μάχη για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης και τη Βικτόρια Πλζεν να ποορίζεται για σάκος του μποξ.

Η Ίντερ είναι ξεκάθαρο ότι έχει αμυντικά προβλήματα. Δέχθηκε γκολ στα 4/5 φετινά παιχνίδια της, από Λάτσιο και Μίλαν δέχθηκε 6 σύνολο. Όχι συγκυριακά, γκολ βγαλμένα από τακτικά της θέματα και από τα στοιχεία των παικτών της. Το 3-5-2 που παίζει ο Ινζάγκι είναι πολύ επιθετικό και οι αντίπαλοι βρίσκουν μεγάλα κενά στα μεσοδιαστήματα. Σήμερα περιμένουμε να βάλει τα αμυντικογενή του μπακ στα άκρα, αλλά στα στόπερ διαθέτει βαριά κορμιά που δεν στρίβουν πολύ γρήγορα, όπως αποτυπώθηκε και στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Ακόμη και να αλλάξει ταυτότητα σήμερα και να παίξει κλειστά η Ίντερ, τα στόπερ της θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν τις διαρκείς κινήσεις των πολύ πιο εκρηκτικών Μανέ, Κομάν, Γκνάμπρι και σία ακόμη και σε χαμηλά μέτρα. Θα πάρει κατοχή η Μπάγερν και το παιχνίδι της κόντρας δεν ταιριάζει στους “νερατζούρι” για να αξιοποιήσουν τους χώρους. Προβλέπουμε βαυαρική επιβολή ρυθμού και πιο αποτελεσματικά τελειώματα μετά από δύο σερί απώλειες στην Bundesliga. Συνδυάζουμε το διπλό με Over 1.5 για μία απόδοση 2.05, το σκορ μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά. Στην Bet365 αγοράζουμε το σημείο που μας δίνει και πρώιμη πληρωμή σε ένα ενδεχόμενο 0-2.

Ατλέτικο – Πόρτο

Πάμε και στο Β’ όμιλο, για τον οποίο στη Μαδρίτη απόψε αναμετρώνται τα δύο θεωρητικά φαβορί, μπρος από Λεβερκούζεν και Κλαμπ Μπριζ.

Ατλέτικο και Πόρτο βρέθηκαν αντιμέτωπες στον όμιλο και πέρσι και μάλιστα έπαιξαν “τελικό” πρόκρισης στο “Ντραγκάο” την τελευταία αγωνιστική. Η Ατλέτικο ήθελε μόνο νίκη και την πήρε για να πάει στα νοκ άουτ. Το ματς σημαδεύτηκε από τα πολλά νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο. Με δύο αποβολές, μία εκατέρωθεν και μανούρες από δύο ομάδες που έχουν πάρει τον χαρακτήρα των δύο εκρηκτικών προπονητών τους. Νεύρα, πολλές κάρτες (10) και αποβολή είχε και το πρώτο περσινό παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Κάτι ανάλογο προβλέπουμε και σήμερα, δεν έχουν ξεχαστεί τα περσινά, Σιμεόνε και Κονσεϊσάο έχουν φτιάξει δύο σκληρές ομάδες που παίζουν στο όριο της κάρτας και ο Μαρτσίνιακ που τις σφυρίζει απόψε δεν διστάζει να βάλει το χέρι του στο τσεπάκι. Δεν θα ασχοληθούμε με σημείο, το Over 5.5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 2.29 είναι η πιο value επιλογή.

Άιντραχτ – Σπόρτινγκ

Νωρίτερα, στις 19:45, η κάτοχος του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 4ο όμιλο, τον πιο ισορροπημένο απ’ όλους, τον οποίο συμπληρώνουν Τότεναμ και Μαρσέιγ.

Η Άιντραχτ προέρχεται από την 4αρα στη Λειψία, αλλά με αυτά που μας δείχνει φέτος η ομάδα του Τεντέσκο δεν θεωρείται και κάποιο κατόρθωμα, 4 έφαγαν οι “ταύροι” και από την Σαχτάρ χθες. Παρθενική συμμετοχή για τους Γερμανούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πρώτη φορά θα δουν το σεντόνι να κουνιέται στην σέντρα. Η Σπόρτινγκ από την άλλη πέρσι πήγε ως τους “16” αποκλείοντας την Ντόρτμουντ. Αποδυναμώθηκε πολύ στα χαφ η ομάδα του Αμορίμ με την πώληση του Ματέους Νούνιες, αλλά είναι σύνολο με συνέχεια στο πλάνο τα τελευταία χρόνια.

Την Παρασκευή επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο μάλλον πλασματικές ήττες και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει ότι την βολεύει. Να μην χρειάζεται δηλαδή να έχει την πρωτοβουλία και να παίξει πιο άμεσα με Γκονσάλβες, Έντουαρντς και Τρινκάο μπροστά να είναι εξαιρετικοί στους χώρους και να συνδυάζονται πολύ σωστά. Ταχύτατα και δημιουργικά τα full-back (Πόρο, Νούνο Σάντος) των “λιονταριών”, θεωρούμε ότι μπορεί να εκθέσουν αμυντικά τους γηπεδούχους και το ρίσκο στο 2 & Over 2.5 (5.50) έχει ξεκάθαρη στοιχηματική αξία.

Στην Bet365 αγοράζουμε το σημείο που μας δίνει και πρώιμη πληρωμή σε ένα ενδεχόμενο 0-2.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

22:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο ➡ Over 5.5 κάρτες (απόδοση 2.29)

“Μπόμπα”

19:45 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 5.50)

Σκόρερ

19:45 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας ➡ Έντουαρντς Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.30)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ