Δύο επιλογές από την Premier League

Δύο επιλογές από την Premier League

Επιστρέφουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων σήμερα και με Premier League στο μενού, πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος…

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επέστρεψε στα κέρδη η στήλη μας, έστω και στις +12.6 μονάδες με τα αποτελέσματα της Πέμπτης. Επιβεβαιώθηκε πολύ πολύ εύκολα το δυνατό σημείο στον Πειραιά με το Χ2 & Over 1.5 της Φράιμπουργκ, εύκολα πληρωθήκαμε και το Over 3 στο ΜπέτιςΛουντογκόρετς (3-2). Η Ουνιόν όμως δεν βρήκε γκολ στην Πεδρέιρα για να επιβεβαιωθεί το G/G με την Μπράγκα, η Φιορεντίνα ξεφτιλίστηκε στην Πόλη από την ασταμάτητη Μπασακσεχίρ για να σπάσει το χινάρι, ενώ στη Γαλλία η Φενέρμπαχτσε πλήρωσε το υπερβολικό ανέβασμα των στόπερ της πριν ισοφαρίσει σε 2-2 την Ρεν, δεν μας έφτανε όμως για την “μπόμπα” στο διπλό.

Επιστρέφουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων σήμερα και με Premier League στο μενού, πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Φούλαμ Χ2 & Over 1.5 @ 1.93

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μετά από δύο εβδομάδες και στο City Ground απόψε διεξάγεται, αν και νωρίς, “εξάποντο” παραμονής.

Η Φόρεστ πήγε στην αιφνιδιαστική διακοπή απογοητευμένη από τις τρεις σερί ήττες, με την τελευταία να πονάει πολύ. Δεν πήρε τίποτα από το εντός έδρας ματς με την Μπόρνμουθ, παρότι προηγήθηκε 2-0, φάνηκε ότι είναι ασύνδετη στο δεύτερο ημίχρονο όταν δικαίως δέχθηκε τρία γκολ. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να δέσει το σύνολο του Κούπερ με τις τόσες πολλές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, ακόμη δεν έχει βρεθεί ένας σταθερός κορμός με νέους παίκτες να μπαίνουν διαρκώς στο rotation. Η άμυνά της είναι προβληματική, για να πάρει τη μοναδική της νίκη στην Πρέμιερ, στο 1-0 με τη Γουέστ Χαμ, είχε απίστευτη ρέντα με τα “σφυριά” να χάνουν ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Η Φούλαμ από την άλλη έχει σταθερές στο παιχνίδι της με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο και είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της κατηγορίας, έχοντας βέβαια και μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτήν. Ανταγωνιστικότατη και στις ήττες της από Άρσεναλ (2-1) και Τότεναμ (2-1) εκτός έδρας, με έναν Μίτροβιτς σε τρομερή κατάσταση. 6 γκολ έχει πετύχει σε ισάριθμα παιχνίδια ο Σέρβος “μπόμπερ” και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της ομάδας.

Θα ποντάρουμε στις ανασταλτικές αδυναμίες των γηπεδούχων και στο υψηλότερο επίπεδο συνοχής της Φούλαμ, επιλογή μας το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.93.

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον

Στο έτερο σημερινό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ η Άστον Βίλα θέλει να χτίσει πάνω στο μομέντουμ της ισοπαλίας με την Σίτι προ δύο εβδομάδων. Τυχερή που δεν έχασε ξανά η ομάδα του Τζέραρντ, αλλά η εικόνα της ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις που προηγήθηκαν. Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα κληθεί να παίξει σήμερα. Ήταν σε χαμηλά μέτρα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, περιμένοντας τον αντίπαλο και με τον Τζέραρντ να παρατάσσει ένα πιο ασφαλές αμυντικά σχήμα, με 4 καθαρά χαφ και 1.5 επιθετικό. Σήμερα θα βάλει περισσότερη ποιότητα στην 11αδα του και αυτό συνεπάγεται λιγότερα τρεξίματα, τομέας στον οποίο έχει μεγάλο θέμα από την πρεμιέρα. Η άμυνα της Σαουθάμπτον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, η λογική λέει ότι θα βρει πεδίο δράσης, αλλά στις αμυντικές της μεταβάσεις δεν την εμπιστευόμαστε, με όσα μας έχει δείξει. Οι “άγιοι” παίζουν δίχως φόβο παντού, θα ψάξουν τις κόντρες και προβλέπουμε καλό ρυθμό. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.16, ένα combo που επιβεβαιώθηκε στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους στο Villa Park.

Λέγκια – Μιέντζ Λέγκνικα

Φτάσαμε αισίως στην 10η αγωνιστική στην Πολωνία και η Λέγκια προσπαθεί να πείσει, κυρίως τον εαυτό της, ότι έχει επιστρέψει στο επίπεδο των διεκδικητών του πρωταθλήματος. Το τελευταίο της αποτέλεσμα όμως αποτέλεσε ηχηρή σφαλιάρα στις φιλοδοξίες της, ταπεινώθηκε στην Τσεστόχοβα από την Ρακόβ (4-0), για την οποία έχουμε ξαναγράψει ότι την θεωρούμε την καλύτερη ομάδα της χώρας. Δεν είναι μόνο η τεσσάρα που δεν μας πείθει ακόμα η Λέγκια. Το προηγούμενο αήττητο σερί, με τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, ήταν κάπως πλασματικό, έβγαλε από τη μύγα ξύγκι σε πολλά παιχνίδια, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κόουτς της για το τελευταίο εντός (1-0 την Ραντόμιακ). Σήμερα όμως έχει απέναντί της τον κατάλληλο αντίπαλο για να ανακτήσει αυτοπεποίθηση πριν πάει στην διακοπή των εθνικών ομάδων. Η νεοφερμένη στην κατηγορία Μιέντζ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στο επίπεδο της Ekstraklasa, συνεχίζει να παίζει όπως πέρσι με ιδιαιτέρως επιθετική φιλοσοφία, η οποία όμως στον υψηλότερο ανταγωνισμό φέρνει πολλά αμυντικά θέματα. Δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του είπε ο κόουτς Λομποτζίνσκι και αν όντως παίξει όπως συνηθίζει στη Βαρσοβία το παιχνίδι “μυρίζει” γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Λέγκια – Μιέντζ Λέγκνικα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)

22:00 | Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.16)

22:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.93)

Λέγκια – Μιέντζ Λέγκνικα | Over 2.5 @ 1.80

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ