Αυτός δεν είναι πρωτ… Άρης

Αυτός δεν είναι πρωτ… Άρης

Πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με μια πρωτάρα για τον Άρη

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Μπάσκετ! Η Ρεάλ Μαδρίτης μας έκανε τα κέφια και κέρδισε τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Ισπανικού SuperCopa, οπότε τώρα πάμε στοίχημα με τον Άρη και το πρώτο του, σημερινό, παιχνίδι επισήμως στη σεζόν, και τι παιχνίδι!

Ευρωπαϊκό, με αντίπαλο μια πρωτάρα όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά γενικά στα παρκέ! Για τον προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup ο Άρης παίζει, στη Βουλγαρία, με την BC Γουλβς, μια νεότευκτη Λιθουανική ομάδα που ιδρύθηκε τον… Ιούνιο.

Για την ακρίβεια αγόρασε μια άδεια συμμετοχής, από την Τζουκίγια, και έριξε αρκετά λεφτά ήδη για να κάνει αισθητή την παρουσία της. Πήρε προπονητή τον Ρίμας Κουρτινάιτις, πήρε διεθνείς Λιθουανούς, έναν καλό Αμερικανό, τον Αχμάντ Κέιβερ, έναν διεθνή Αργεντίνο, τον ψηλό Ντέλια και θα είναι πολύ σκληρό καρύδι σε λίγα χρόνια για… όλους, τουλάχιστον έτσι θέλει και έτσι λέει!

Άρης-BC Γουλβς Προγνωστικά

Ο Άρης απ’ την πλευρά του έχει κι αυτός νέα ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή, τον Γιάννη Καστρίτη, έχει “φανέλα” στην Ευρώπη, έχει καλό ελληνικό “κορμό” (Καββαδάς, Τολιόπουλος κ.α.), ξένους με δίψα για διάκριση ώστε να ανεβούν “πιο πάνω” αργότερα στην Ευρώπη, οπότε αν και μοιάζει αουτσάιντερ, δεν είναι πρωτάρης σε τέτοια ματς και θα παλέψει σκληρά για τη νίκη.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κόντρα στο “ρεύμα” εμείς θα πάμε με τη νίκη του Άρη, που πληρώνει καλά, και είναι υπέρ μας το ότι παίζει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι σε μια ομάδα που προφανώς είναι φαβορί, αλλά αυτό μερικές φορές περικλείει και άγχος. Άρα πάμε με τον άσο του Άρη, που πληρώνει 3.55 στη Fonbet.

18:00 Άρης – BC Γουλβς Βίλνιους | Άρης 1 ➡απόδοση 3,55

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ