Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς

Επιστρέφουν οι εμπορικές λίγκες απόψε, τα πρωταθλήματα που γνωρίζουμε καλύτερα και από τα οποία έχουμε ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς από σήμερα και θα πάμε αδιάκοπα με φουλ πρόγραμμα από εδώ και πέρα μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ. Επιστρέφουν οι εμπορικές λίγκες απόψε, τα πρωταθλήματα που γνωρίζουμε καλύτερα και από τα οποία έχουμε ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος.

Εστουδιάντες @ 1.90

Εστουδιάντες – Κολόν Σάντα Φε

22η αγωνιστική στην Liga Profesional, απομένουν ακόμη πέντε μετά από αυτήν για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Αργεντινή, πριν η παρέα του Μέσι ταξιδέψει στο Κατάρ.

Η Εστουδιάντες έκανε δεύτερη σερί ήττα την Κυριακή στην έδρα της πρωτοπόρου της LPF Ατλέτικο Τουκουμάν (3-1), πληρώνοντας τρία μεγάλα ατομικά λάθη, από κίπερ, στόπερ και αριστερό μπακ για κάθε γκολ. Έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο Κόπα Λιμπερταδόρες και το σημερινό παιχνίδι είναι must win πριν πάει (μεσοβδόμαδα) στο “Μονουμεντάλ” να αντιμετωπίσει την Ρίβερ.

Η Κολον είναι καζάνι που βράζει. Η αγωνιστική κατηφόρα (0-1-5) έφερε αντιδράσεις από τους οπαδούς, οι οποίοι πήγαν στην προπόνηση πριν το ματς της Δευτέρας και απείλησαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Οι απειλές όμως κάθε άλλο παρά κινητοποίησαν τους παίκτες, η ομάδα πήγε δίχως ψυχολογία στο ματς με την Αρχεντίνος και ταπεινώθηκε 0-4 μπρος σε άδειες κερκίδες (λόγω φόβου επεισοδίων) από μία ομάδα με ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Ο ηγετικός μεσοεπιθετικός “Πούλγα” Ροντρίγκες δήλωσε ότι δεν θα ξαναπαίξει μετά τις απειλές, ενώ απόψε στον πάγκο της ομάδας κάνει ντεμπούτο ο κόουτς Σαραλέγκι, ο οποίος δεν έχει πρότερη εμπειρία στην κατηγορία και έχει να δουλέψει από το 2016! Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκε μάλιστα ότι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ήταν υποκινητής της βίαιης παρέμβασης των οπαδών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Η Εστουδιάντες έχει την ποιοτητα, την εμπειρία και μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο για να εκμεταλλευτεί το ζοφερό κλίμα και την αγωνιστική κατηφόρα της Κολόν. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.90.

Σπόρτινγκ – Ζιλ Βισέντε

Επιστροφή στη δράση για τους Πορτογάλους με την 8η αγωνιστική και η Σπόρτινγκ ψάχνει νίκη για να επουλώσει τις εγχώριες πληγές της και να μην αφήσει τη διαφορά των 11 πόντων από την κορυφή να ανοίξει κι άλλο. Ο Αμορίμ προειδοποιούσε μετά τις νίκες στο Champions League, έβλεπε ότι η ομάδα του έχει θέματα στις αμυντικές μεταβάσεις και με τις απουσίες που έχει σήμερα (Κοάτες, Πόρο, Νέτο) αυτά δύσκολα θα εξαλειφθούν. Πρώτη φορά θα παίξει μαζί η τριάδα των στόπερ που αναμένεται να παρατάξει σήμερα, με τον 20χρονο Μαρσά βασικό.

Μεταβατικό το πρώτο κομμάτι της σεζόν για την Ζιλ Βισέντε, δεν ήταν εύκολη υπόθεση η διαδοχή του απόλυτα επιτυχημένου κόουτς Σοάρες. Από τότε που ξέμπλεξε με τα ευρωπαϊκά προκριματικά (η ομάδα του Βιέιρα πλέον) ήταν βελτιωμένη, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Έχει ποιότητα το ρόστερ της και είναι θέμα χρόνου, δουλειάς να ανέβει κι άλλο. Είχε τον χρόνο στη διακοπή να δέσει περισσότερο. Επιθετική νοοτροπία προανήγγειλε ο κόουτς Βιέιρα στο “Αλβαλάδε”, διαθέτει τους παίκτες να κάνει την ζημιά το σύνολο από το Μπαρσέλος. Ακριβοπληρωμένο το Goal/Goal στο 2.09.

Βίσλα Πλοκ – Πιαστ Γκλίβιτσε

Επιστρέφουν στη δράση και οι Πολωνοί, στους οποίους θα κάνουμε ποντάρισμα ρίσκου απόψε. Ξεθύμανε η εντυπωσιακή εκκίνηση της Βίσλα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της πριν τη διακοπή πήρε μόλις έναν πόντο. Σημαντικός παράγοντας για την αγωνιστική της πτώση ήταν η απουσία του επιτελικού Βόλσκι, ο οποίος στα πρώτα 8 παιχνίδια είχε 5 γκολ και 3 ασίστ! Αποβλήθηκε βλακωδώς στο 1-1 με την Γκόρνικ Ζάμπρζε, έλειψε στα δύο επόμενα παιχνίδια, αμφότερα κατέληξαν σε ήττες για την ομάδα του Πλοκ. Απών και σήμερα ο Βόλσκι, εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της. Απών και ο βασικότατος στόπερ Καπουαντί.

Η Πιαστ είχε αντίθετη πορεία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ξεκίνησε με τρεις ήττες που συνοδεύτηκαν από οικτρές εμφανίσεις, αλλά από τα μέσα Αυγούστου άρχισε να βρίσκει ρυθμό κι έχασε μόνο στο Πόζναν από την πρωταθλήτρια Λεχ. Είναι ομάδα με έμπειρο προπονητή (Φορνάλικ), με συνοχή και αναμένεται ακόμη καλύτερη μετά τη διακοπή. Κατάλληλη να παίξει στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί τους χώρους που αφήνει σταθερά η Βίσλα. Επιπλέον, είναι πολύ επικίνδυνη και στις στατικές φάσεις με τα χτυπήματα του ποιοτικού Κάτζιορ. Υπάρχει αξία σε οποιοδήποτε ποντάρισμα προς τα δεξιά, θα ρισκάρουμε στο 2 & Over 2.5 σε απόδοση 4.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ζιλ Βισέντε  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.09)

01:00 | Εστουδιάντες – Κολόν Σάντα Φε  ➡ 1 (απόδοση 1.90)

“Μπόμπα”

21:30 | Βίσλα Πλοκ – Πιαστ Γκλίβιτσε  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 4.90)

Σπόρτινγκ – Ζιλ Βισέντε | Goal/Goal @ 2.09
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ