Η εξιλέωση της Μπαρτσελόνα, βήμα… πρώτο!

Η εξιλέωση της Μπαρτσελόνα, βήμα… πρώτο!

Πάμε στοίχημα ότι μια βόλτα στην Ισπανία μπορεί να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το “νικηφόρο” σερί.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ, κάτι που ίσως να μην ισχύει για τους φίλους της Σάσαρι που δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ιταλικού Super Cup, αφού η ομάδα τους έχασε από τη Βίρτους Μπολόνια, αλλά ισχύει για εμάς που πιστέψαμε ότι θα χάσει κάτω από 9,5 πόντους, όπως και έγινε. Πάμε στοίχημα ότι μια βόλτα στην Ισπανία μπορεί να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το “νικηφόρο” σερί.

Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Τρίτη δόση της πρεμιέρας για την άκρως ανταγωνιστική Liga Endesa με μια “μάχη” στα Κανάρια Νησιά, ανάμεσα στη Γκραν Κανάρια και στη Μπαρτσελόνα. Αγώνας που υπόσχεται αρκετό θέαμα άρα και… πόντους, χάρη στο στιλ των δύο ομάδων, αλλά και στο ότι οι άμυνες δεν είναι “δουλεμένες” μια που είμαστε στην αρχή, ακόμη, της χρονιάς.

Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα/2 και over 161,5 (2,50)

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, όσον αφορά στην επιθετική, εκατέρωθεν, παραγωγικότητα, πως η Γκραν Κανάρια έχει πετύχει στους τελευταίους δύο της αγώνες 77 και 92, ενώ η Μπαρτσελόνα 83, 91, 92, 88 τις τελευταίες έντεκα ημέρες!

Η σημερινή (22:30) αναμέτρηση είναι μια πρώτη ευκαιρία “εξιλέωσης” για τη “Μπάρτσα” μετά την ήττα της στον τελικό του Ισπανικού SuperCopa από την “αιώνια αντίπαλο” της, τη Ρεάλ Μαδρίτης (89-83). Σίγουρα δε συγκρίνονται, αλλά μια νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι για οποιαδήποτε ομάδα ευπρόσδεκτη.

Η Γκραν Κανάρια έχει νέο “προφίλ” με νέο προπονητή τον γνώρισμο μας Γιάκα Λάκοβιτς και παρά το ότι έχασε σημαντικούς παίκτες στο rotation της όπως οι Ένις, Ντιόπ, Πούστοβοϊ, ελπίζει ότι θα είναι καλύτερη φέρνοντας παίκτες με ποιότητα, όπως οι Ίνγκλις, Μπάσα, Μπενίτε.

Παρά το new look των “Νησιωτών”, πάντως θα ποντάρουμε στην διαφαινόμενη ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οπότε θα επιλέξουμε το 2 και over 161.5 με απόδοση 2,50 στη Fonbet.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:30 Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα | 2 και over 161,5 ➡απόδοση 2,50

Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα/2 και over 161,5 (2,50)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ