Restart για τους «ταύρους»

Restart για τους «ταύρους»

Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Απίθανα πράγματα τα ξημερώματα στη Λα Πλάτα, η “τελειωμένη”, αδιάφορη βαθμολογικά Κολόν αναστήθηκε και σκόρπισε την άμυνα της Εστουδιάντες (2-4) για να χάσουμε το δυνατό μας σημείο και να κλείσουμε την στήλη της Παρασκευής στις -12 μονάδες. Νωρίτερα πληρωθήκαμε έστω και στις καθυστερήσεις το Goal/Goal στο “Αλβαλάδε“, με τον φορ της Ζιλ Βισέντε να βρίσκει δίχτυα στην τέταρτη καθαρή ευκαιρία του στο παιχνίδι, ενώ εντελώς άστοχο ήταν το ρίσκο που πήραμε στο Πλοκ.

Γεμάτο το σαββατιάτικο κουπόνι, με δράση σε όλα τα εμπορικά πρωταθλήματα, πολλές οι παγίδες μετά από διακοπή εθνικών ομάδων. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Λειψία 1/1 & Over 2.5 @ 2.15

Λειψία – Μπόχουμ

Ξεκινάμε από Γερμανία τα σημερινά μας πονταρίσματα και στη Red Bull Arena θα κάνουμε το πιο δυνατό. Απογοητευτική η εικόνα της Λειψίας στο ξεκίνημα της σεζόν, δικαιολογημένα απολύθηκε ο Τεντέσκο. Στο ντεμπούτο του Ρόζε φάνηκαν οι αληθινές δυνατότητες της ομάδας με το 3-0 επί της Ντόρτμουντ, ήταν αρκετά ανταγωνιστική και στο Μπερναμπέου τέσσερις μέρες αργότερα, πριν χάσει εύκολα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες του, να περάσει τα πρώτα στοιχεία τακτικής στη διακοπή των εθνικών. Ποιότητα υπάρχει άφθονη στο ρόστερ, είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί και του έχουμε εμπιστοσύνη του Ρόζε από τη θητεία του στην Γκλάντμπαχ. Ιδανικός αντίπαλος η Μπόχουμ, με μόλις έναν βαθμό και 19 γκολ παθητικό, για να κάνουν restart σήμερα οι “ταύροι”! Προβλέπουμε πειστική επικράτηση από νωρίς για τη Λειψία, θα συνδυάσουμε τον άσο από ημίχρονο με Over 2.5 για μία απόδοση στο 2.15.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου

Παραμένουμε στην Bundesliga και μεταφερόμαστε νοτιοδυτικά στη μάχη των Ευρωπαίων που διεξάγεται την ίδια ώρα. Με δύο σερί διπλά πήγε στη διακοπή η Άιντραχτ, αφού πέρασε από τη Μασσαλία για τη 2η αγωνιστική του Champions League, κέρδισε και την Στουτγκάρδη 1-3 με καλή εμφάνιση. Η Ουνιόν στο Europa League μπορεί να απογοητεύει με 2/2 ήττες στο 1-0, στην Bundesliga όμως έχει γραπώσει την κορυφή! Επιστρέφουν φρέσκιες οι δύο ομάδες, με καλή ψυχολογία και συνθέτουν μείγμα για πολλά γκολ. Τα 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια από τότε που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία η Ουνιόν πήγαν στο Goal/Goal & Over 2.5, μόνο το περσινό του Απριλίου έμεινε στο 2-0, με την Άιντραχτ να παίζει στο Βερολίνο ξεζουμισμένη, τρεις μέρες μετά την ιστορική πρόκριση στο Καμπ Νου. Παίζουν άμεσα και οι δύο, είναι πιθανό να δούμε καλό ρυθμό, υπάρχει αξία στο 1.96 του Over 2.5.

Καϊσέρισπορ – Τραμπζονσπόρ

Παρόμοιο ποντάρισμα θα κάνουμε και στην Τουρκία, όπου ξεκινά η 8η αγωνιστική της Super Lig σήμερα. Ικανοποιητικότατη η πορεία της Καϊσέρισπορ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη το μεταγραφικό εμπάργκο και την αλλαγή προπονητή. Έκανε τέσσερις νίκες, πλέον εντυπωσιακή η τελευταία στο Χατάι με το τελικό 0-4 να είναι πολύ φτωχό για τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν! Άχαστη στην έδρα της με 3/3 νίκες και μηδέν παθητικό! Αυτό αναμένεται να αλλάξει απέναντι στην φουλ ποιοτική πρωταθλήτρια. Απετράπη η κρίση στην Τραπεζούντα με τις δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες σε Europa League και πρωτάθλημα, σε αμφότερες όμως δέχθηκε γκολ, σε συνέχεια των κάκιστων αμυντικών εμφανίσεων στις ήττες με 3-2 σε Βουδαπέστη και Άδανα. Έχει θέματα στις αμυντικές της μεταβάσεις η Τραμπζονσπόρ, αλλά μπροστά ρολάρει. Θέλει την κατοχή η ομάδα του Αβτσί, παίζουν ταχύτατα την κόντρα οι γηπεδούχοι, το ματσάρισμα “μυρίζει” γκολ, όπως στα 3/4 περσινά μεταξύ τους. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

To παρολί

Επιστρέφουν μετά από 13 μέρες τα παρολί στην στήλη μας, μία τριάδα σε απόδοση 4.90 συνθέσαμε σήμερα από Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία.

Πρώτο σημείο το 1Χ & Under 3.5 (1.75) στο Βιζέλα – Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι αδικούνται κατάφορα από τη μέχρι τώρα συγκομιδή τους. Και οι τέσσερις ήττες τους ήταν στο όριο, στην Πεδρέιρα έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο τέλος, με την Εστορίλ το 0-1 ήταν μαγική εικόνα, ενώ στο Ντα Λουζ λύγισαν στο 90+12′ με πέναλτι από την Μπενφίκα (2-1). Είναι δεμένη ομάδα με προπονητή που ξέρει καλά το υλικό του και προβλέπουμε αντίδραση απέναντι σε μία Πορτιμονένσε που, αντιθέτως, έχει πάρει το μάξιμουμ, απέναντι σε πολύ χαμηλότερου επιπέδου ανταγωνισμό. Παίζεται και ο απλός, άσος, παίρνουμε κάλυψη με το παραπάνω combo.

Δεύτερο σημείο το 1Χ & Over 1.5 (1.65) στο Ίντερ – Ρόμα. Είναι μερικά ματσαρίσματα στα παιχνίδια ανάμεσα στους μεγάλους της Serie A με ξεκάθαρο πρωταγωνιστή. Ένα τέτοιο είναι το Ίντερ – Ρόμα, με τους “νερατζούρι” να έχουν πάρει την ταυτότητα των Ρωμαίων. Πέρσι τους κέρδισαν και στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 8-1, ενώ δεν έχουν χάσει στα 11 τελευταία (5-6-0)! Και εδώ ο απλός άσος στέκεται μόνος του, θα πάρουμε επίσης κάλυψη, μιας και η Ίντερ δεν πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το 2 & Under 4.5 (1.70) στο Μαγιόρκα – Μπαρσελόνα. Γνωστή η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Μπάρσα ρόλαρε πριν τη διακοπή και δυσκολευόμαστε να δούμε πως θα την σταματήσουν οι νησιώτες. Μαζική άμυνα περιμένουμε από το σύνολο του Αγκίρε, αλλά με τον Λεβαντόφκσι “on fire” οι Καταλανοί θα βρουν λογικά το δρόμο. Μετά από διακοπή, απέναντι σε καθαρά αμυντική προσέγγιση αντιπάλου και με το σημαντικό παιχνίδι στο Μιλάνο να ακολουθεί είναι πιθανό να μην ξεφύγει το σκορ στο διπλό.

“Μπόμπα”

Μάχη κορυφής για την τούρκικη Super Lig στα Άδανα, ανάμεσα στην Ντεμιρσπόρ και τη Γαλατασαράι. Πιο πειστικές οι εμφανίσεις των γηπεδούχων μέχρι στιγμής, τα κατάφεραν περίφημα σε παρόμοιο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια. Το πλάνο του Μοντέλα, δίχως καθαρό φορ μπροστά, την έχει κάνει πιο ανάλαφρη, πιο γρήγορη στην κυκλοφορία και η ταχύτητα των εξτρέμ της την κάνει τρομερά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Η Γαλατασαράι έχει αμυντικά ζητήματα, ήταν αρκετά τυχερή στην τελευταία της νίκη επί της Κόνιασπορ (2-1), τέσσερις κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 1-1. Επικρατεί παροξυσμός στην πόλη για την πορεία της ομάδας, αναμένεται θερμή ατμόσφαιρα που θα δώσει κι άλλη ώθηση στους “μπλε κεραυνούς”. Ρίσκο με αξία το ποντάρισμά μας στον άσο μαζί με Goal/Goal σε απόδοση 4.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Λειψία – Μπόχουμ  ➡ 1/1 & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

16:30 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.96)

17:00 | Καϊσέρισπορ – Τραμπζονσπόρ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

Παρολί

17:30 | Βιζέλα – Πορτιμονένσε  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.75)

19:00 | Ίντερ – Ρόμα  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.65)

22:00 | Μαγιόρκα – Μπαρσελόνα  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.70)

Χινάρι

19:30 | Σεβίγια – Ατλέτικο Μαδρίτης  ➡ Χ (απόδοση 3.35)

“Μπόμπα”

20:00 | Άδανα Ντεμιρσπόρ – Γαλατασαράι  ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.80)

Σκόρερ

16:30 | Λειψία – Μπόχουμ  ➡ Σζομποσζλάι Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.90)

19:00 | Ίντερ – Ρόμα  ➡ Τζέκο Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.85)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου | Over 2.5 @ 1.96
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ